IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2138 2139 2140 2141 2142 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Aug 2 2008, 08:59 PM
Post #21391

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

nu stiu ce m-a luat, da' nu m-a luat bine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Aug 2 2008, 09:05 PM
Post #21392

Musafir

Hai incoace sa te iau in brate si sa povestim cate-n luna si in stele. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 2 2008, 09:24 PM
Post #21393

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor! Eu ieri am avut liber asa ca nu am mai apucat sa intru sa va citesc. Lucrurile nu merg deloc bine cu socrul meu. Se pare ca pancreatita este o boala din care nu prea scapi. E la terapie intesiva si va mai sta acolo 3 saptamani pana se vor hotari daca il opereaza sau il trimit acasa sa moara... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bineinteles ca plecarea noastra in Franta a picat. Deja suntem toti terminati psihic, cumnata-mea plange intruna, Mr Szimcsi e stresat si suparat, iar eu nu stiu cum sa ii consolez. Azi am avut si eu o cadere, toata ziua am bolit.

N-am avut timp sa va citesc, dar sper ca sunteti bine toate. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Aug 2 2008, 09:24 PM
Post #21394

V.I.P.

daaaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 2 2008, 09:36 PM
Post #21395

Musafir

albi, lasa ca peste o saptamana si-o zi esti cu pasarica si cu ubu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ce vrei mai mult? La ce fim te pui sa te uiti?

szi, nasoala tare treaba cu pancreatita, imi pare tare rau. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si chiar ca n-aveti ce face. Cati ani are socrul?

+Quote Post
Lexie
post Aug 2 2008, 09:43 PM
Post #21396

Musafir

Szi, multa sanatate socrului tau, sper din suflet sa se vindece! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Eu va pup si va doresc o duminica si o saptamana minunate. Ne reauzim pe vineri sau duminica, inca nu stiu exact cand e intoarcerea. Daca prind vreo urma de semnal acolo, intru pe net (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Aug 2 2008, 10:01 PM
Post #21397

V.I.P.

nu stiu daca vreau sa fiu cu ubu, da' cu pasarica de abia astept..

am inpeut sa ma uit la Meet dave. porcarioara pana acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 2 2008, 11:25 PM
Post #21398

Musafir

Mare ti-e gradina, Doamne! O tipa pe un forum nemtesc, cu un fluture sclipicios in avatar, zice ca ei ii plac foarte mult fluturii si ca a vrut dintotdeauna (!) sa vada filmul Papillon. Si ca l-a vazut in seara asta si ca nu intelege cum lumea se poate uita la asa ceva brutal. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Nici nu stii daca sa razi sau sa plangi la faze dintr-astea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Aug 2 2008, 11:45 PM
Post #21399

V.I.P.

Papillon e cartea vietii mele. si am vazut si filmul. si mi s.a parut interesant. multe de invatat..

mi-ar place sa mai gasesc cartea.e gru de gasit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 3 2008, 12:12 AM
Post #21400

Musafir

Cretinuta aia o fi zis ca-i un documentar despre fluturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
I-a zis-o cineva si anume ca a vazut Tacerea mieilor crezand ca va avea parte de pajisti, liniste, maximum un sunet de talanga. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am vazut Papillon de nenumarate ori la cinema (il dadeau an de an vara, la ala in aer liber), nici nu cred ca-i cazul sa discutam filmul asta care trebuie vazut si basta. Cartea n-am citit-o. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

M-a sunat azi maica-mea, cred ca tremura de indignare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , sa-mi spuna ca la un quiz la tv candidata era o profesoara de germana. De care fiica ei a povestit ca e foarte buna si severa. Si i s-a pus intrebarea cine-a scris Mizerabilii si n-a stiut sa spuna. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2138 2139 2140 2141 2142 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 10:14 AM