![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Papillon cartea e mult peste film. acum nu stiu ce versiune de film ai vazut. eu l-am vazut o singura dat, si nu mai stiu numele actorului principal (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
cred ca ma doare ficatul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu il cunosc numai pe cel cu Steve McQueen si Dustin Hoffman.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
yep! asta il stiu si eu. dar am auzit ca sunt mai multe variante. ia sa-l caut poate il gasesc pe net.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata, mandrelor.
Szi, imi pare rau de socrul tau, dar regret si atitudinea pe care ati adoptat-o. Jeliti si va tanguiti cand omul este inca in viata si exista o bruma de speranta sa fie operat si sa-si revina. Daca va vede asa omul o sa creada ca nu mai are nicio sansa si-o sa-l doboare mai tare tristetea decat boala. E important acum sa-i dati incredere si sa-i alimentati pofta de viata. Mult curaj! |
|
|
![]()
|
|
buna dimineata!
e duminica, am o groaza de treaba, si nu stiu de ce sa ma apuc! Sz, si eu zic la fel ca Fanny! nu mai plangeti omul cat e inca in viata! poate...cine stie??' multa sanatate si putere sa treceti peste asta! azi trebuie sa gatesc tot ce mai e perisabil prin frigider. mai am o sapt si plec:D ai mei deja sunt pe drum. cred ca cel tarziu marti dimineata sunt acasa. va pup si o duminica minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Abia peste 2 zile, Albi? Sa aiba drum fara probleme! Au plecat cu masina lor sau cu otobuzul?
|
|
|
![]()
|
|
cu otobuzul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asa se merge. cu masina lor nu au riscat pt ca au luat-o pentru deplasare aici. si plus de asta numai taica-miu are permis si era greu de condus atata drum de catre o singura persoana. tre sa fac curat in camera. nu vreti sa stiti ce e la mine aici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Good morning eeelady! (strigat precum "Good morning Vietnam" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
O la la! Deci pasarica are "mosafiri" inca de marti! |
|
|
![]()
|
|
am reusit sa fac curat in camera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
daa pasarica va fi ocupata de marti. daca va imaginati ca eu mai am vreun fel de rabdare pana sambata cand plec acasa, va inselati. si tre sa mai fac un drum la torino, ca tre sa mai cumpar diverse. si vreau sa dau o fua la auchan,ca gasesc de toate acolo. tre sa vb cu sefu sa-mi dea voie sa ma duc cu masin aintr-o dimineata. ca altfel e dificil de facut treaba asta. acum ce sa mai fac? cred ca ma duc sa fac baie. sau sa gatesc ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hello! Fanny si eu zic la fel, insa nu am cu cine sa vorbesc. Cum deschid gura, cum incepe cumnata-mea sa planga. Plange din orice, asa ca trebuie sa am grija ce zic si ce fac. Mi-e teama sa nu par insensibila.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:56 AM |
|