![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bebelusii cuplului Brangelina: aici
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici!
Szi, si eu am ajuns la concluzia lui Kary si anume ca-n unele situatii cuvintele sunt de prisos. Imi pare rau de cele intamplate! Multa sanatate socrului tau! Ce pacat ca s-a dus vacanta voastra la Paris, dar date fiind circumstantele nu ai ce face. Poke, welcome back! MoN, mersi de sfaturi. Draga mea, unde gasesc eu limonada cu ghimbir ca mi-ai mai pomenit de ea mai demult, dar am uitat sa te intreb detalii. In acest weekend n-am deschis laptopul si mi-a mers tare bine. Am cumparat covoare sambata de la Dragonu' Rosu. Nu stiu daca fetele din Bucuresti l-au descoperit, dar mie mi se pare super civilizat ce-au facut oamenii aia acolo si gasesti absolut orice. Iti trebuie putere sa bati atatea magazine. Apoi am facut ordine in casa si ieri m-am delectat cu Kinsella si cateva filme la tv. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Limonada ti-o faci tu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi-e foame si mai trebuie sa astept cam jumatate de ora pana cand pot manca. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-au sunat deja unii sa ma duc la interviu.
Firma e destul de tare, partea proasta e ca nu am nici un fel de informatii din interior, nu stiu in ce o sa conste testul (mi-au zis la telefon ca o sa fie un test dar nu au vrut sa imi zica nici macar in mare din ce (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) ...si e cam nasol...ca daca imi da din C sau Linux sau mai stiu eu ce de care nu am habar sigur nu o sa il trec. Asa daca as sti dinainte m-as uita macar in mare despre ce e vorba. Le-am spus ca abia martea viitoare pot, ca sa mai castig timp. Sa vedem ce o fi |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ai timp o saptamana sa te interesezi. Daca-i din domeniul tau trebuie ca fosti colegi de facultate sau cunostinte sa fi auzit ceva despre firma aia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa fie intr-un ceas bun!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi Angelu' ca nu trebuie sa te strofoci prea mult, ca te si cheama lumea la interviuri. Hai nu te impancienta cu testu', ca tu ai prezenta de spirit. Totusi mi se parea normal sa-ti spuna daca testul e din C, Java etc.
Kalua, mai trebuie sa cumpar ghimbir (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Am papat o saramura de pui buna-buna la pranz. Acum o inteleg de doftoreasa cand spunea ca-i nemaipomenita saramura de pui. Io de cand cu bebe-ul din burtica sa stiti ca mananc mai mult decat la Monti. Mi se face foame mai des. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da Roxi faci limonada si pui o bucatica de ghimbir ras, o lasi un pic si apoi o strecori, poti pune si frunze proaspete de menta daca gasesti si iti place gustul. Ghimbirul e iute -dar are un miros tare misto- asa ca nu tre' sa stea prea mult in limonada ca o iuteste. Ghimbir pe la Carrefour si Kaufland am vazut. Szi multa sanatate socrului tau, pune-te in situatia cumnatei tale e greu si de nesuportat sa afli ca tatal tau are o boala grava. Pai Angel o fii aranjat locul ala de nu vor sa-ti spuna din ce se da testul, mie mi se pare aiurea cum adica sa nu-ti spuna. Dragalasi copiii cuplului da' parintii nu ma impresioneaza prea tare. Tre' sa ma tulesc pana la piata sa iau un pepene ca mi s-a facut iar pofta. Am zis ca fac dobos poate maine sa apuc sa fac foile ca in seara asta nus daca mai apuc. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na seara
am venit si eu de la sala,acu imi trag sufletul un pic.parinti abia se taraie prin tara,pt ca drumurile sunt in reparatii( de 2 ani de cand au plecat ei,tot in reparatii!! aceleasi drumuri,acelasi stadiu. jeez! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anjelu', ma gandesc ca au aia motivele lor pentru care nu vor sa-ti spuna cu ce se mananca testul. Poate vor pe cineva tare intr-un program anume si-s pot permite sa nu ia incepatori care trebuie sa se dezmeticeasca prima data. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau poate-i un test care n-are nicio treaba cu IT-ul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello fetele!
Ce liniste pe aici prin bar, bag seama ca multa lume e in concediu! Ce mi-ar place si mie sa ma plimb! Astazi la noi a fost zi libera, asa ca noi am fost intr-o mica excursie cu masina, am ajuns pe malul unui lac unde se practica sporturi nautice si ne-am distrat de 2 tipi care s-au dat cu gogoasa. Nu stiu cum se numeste de fapt, e o chestie trasa de o barca cu motor, rotunda, pe care incap 2 persoane lungite pe burta. Am mai vazut si un avion din ala care decoleaza si aterizeaza pe apa, parca avea papuci in picioare, pana acum numai la televizor am vazut. A fost soare aproape toata ziua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:44 PM |
|