IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2142 2143 2144 2145 2146 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Aug 4 2008, 07:50 PM
Post #21431

Musafir

Nu stiu ce sa zic... cert e ca si primul meu gand a fost ca ceva nu-i chiar bistosh si ca poate jobul e promis/dat deja, dar oricum ma duc sa vad despre ce e vorba.
Pana acum nu am gasit pe nimeni sa stie "informatii din interior", culmea! Mai am vreme sper sa gasesc totusi.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Aug 4 2008, 08:05 PM
Post #21432

Musafir

mie iar imi tasneste apa de prin tevi. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) asa ca am facut ce ar face orice inginer priceput:am legat o fasie de carpa ca sa se prelinga la subsol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 4 2008, 08:29 PM
Post #21433

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor. Azi m-am dus la birou, avand foarte multe pe cap, daca vineri am lipsit si pe la 11 m-a sunat Mr Szimcsi sa imi spuna ca e la spital si ca moare tatal lui. Nici nu stiu cum am ajuns acolo. Cand am ajuns si soacra-mea si el si cumnata-mea plangeau pe coridor, nu stiam pe cine sa consolez mai intai. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Abia am reusit sa il externam la timp, ca daca murea acolo nu ni-l mai dadeau. Eu sincer cred ca a murit pe drumul din salon pana jos la poarta spitalului. L-am dus cu masina acasa si azi am fost toata ziua pe drumuri. Pana miercuri, cand este inmormantarea o sa fie nebunie. Mi s-a rupt inima astazi vazandu-mi sotul atat de daramat. Si ca sa vedeti si voi cum e viata, inainte sa aiba criza, socrii mei tocmai isi faceau gropile. Au terminat de construit cand el era in spital, intreba in fiecare zi cand sunt gata. Dupa ce i s-a spus ca sunt gata, s-a linistit, nu a mai intrebat.

Inca sunt in stare de soc, nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat. Miercuri a intrat in spital si azi a murit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Acum sunt singura acasa, m-au trimis ei, ca maine ma duc la birou. O sa ma duc iar acolo dupa lucru si voi sta pana pimaine, o sa gatim toata noaptea. Am acoperit oglinzile si nu ma uit la tv. Insa mi-era prea frica si am vrut sa vorbesc un pic cu voi. Nici pe sot nu pot sa il sun, ca nu are semnal la tara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
maggie
post Aug 4 2008, 08:50 PM
Post #21434

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,410

QUOTE(Szimcsi @ Aug 4 2008, 09:29 PM) *
Acum sunt singura acasa, m-au trimis ei, ca maine ma duc la birou. O sa ma duc iar acolo dupa lucru si voi sta pana pimaine, o sa gatim toata noaptea. Am acoperit oglinzile si nu ma uit la tv. Insa mi-era prea frica si am vrut sa vorbesc un pic cu voi. Nici pe sot nu pot sa il sun, ca nu are semnal la tara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Eu nu te cunosc, pentru ca sunt foarte noua aici... Dar pentru ca esti singurica si ai nevoie de cineva, vreau sa-ti spun ca stiu cum te simti. Din pacate, am trecut prin situatii din acestea destul de des... am vazut oameni murind, am stat langa ei cateodata... Asta e viata, e in firea lucrurilor sa fie asa... chiar daca nu ne obisnuim niciodata cu asta, si suferim ingrozitor de cate ori se intampla... Asta e, nu putem face nimic, nu putem controla cand se intampla. In timp, trec tristetea si durerea - ale tale, si mai ales ale sotului tau... Incearca sa fii puternica pentru el, imi imaginez ca-i daramat, saracul!
Oricum, incearca sa iti gasesti de lucru, stai pe net, citeste wikipedia, fa orice ca sa nu mai stai sa te gandesti numai la asta. Imi imaginez ca nu-ti arde, dar te va ajuta sa te detasezi putin... Si nu uita ca nu esti singura! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 4 2008, 08:51 PM
Post #21435

Musafir

Szi, condoleante. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E foarte trist si socant in asa scurt timp. E drept ca suntem empatici, iar mult ne afecteaza vazandu-i pe ceilalti mai apropiati suferind. Cand a murit bunicu' acu 2 ani, numai vazandu-l pe tata cum era, ma deprima rau de tot. Sa ai forta sa-l sprijini pe dl Szi cu toate reactiile pe care o sa le aiba dupa cumplita pierdere.

Eu nu stiu nimic de un prieten caruia i s-a facut rau cu inima azi dimineata si asta imi creeaza o stare de anxietate groaznica. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 4 2008, 08:53 PM
Post #21436

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Szi condoleante pt socrul tau.
din pacate viata include si partea asta trista. E socant cand nu sint bolnavi si se duc, cei care au fost bolnavi mai mult timp isi iau cumva ramas bun de pe cand sint cu noi

+Quote Post
kalua
post Aug 4 2008, 08:57 PM
Post #21437

Musafir

Condoleante, szi! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
N-am mai vrut sa spun pana acum, chiar saptamana trecuta mi-a povestit cineva de un tip de 36 de ani care a murit de pancreatita. Luni s-a dus la doctor, doctorul n-a gasit nimic, joi dimineata l-a gasit prietena lui mort in baie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 4 2008, 09:03 PM
Post #21438

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, stiam si eu ca boala asta e foarte grava si foarte greu scapi din asta. Am incercat sa fiu pozitiva insa, pentru ei, dar am incercat sa ii pregatesc si pentru ce e mai rau. Chiar vineri socrul unei colege a murit din aceasi cauza. Tot asa, l-au externat sa moara acasa. Speram insa ca va fi bine pentru noi.

Nasa mea mi-a povestit astazi, ca nu vroia sa ne mai spuna, ca m-a visat pe mine azi-noapte, ma intreba ce fac si eu ii spuneam ca ma duc sa il vad pe tata ca isi schimba casa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Cand se intampla chestii din astea vezi semne pe care la momentul respectiv nu le-ai luat in seama. Cumnata mea zicea ca in toate noptile a avut cosmaruri, mai putin azi-noapte. El a intrebat ieri de mama-soacra toata ziua. Nu mai recunostea pe nimeni, insa de ea intreba.

Oricum, nu va mai infior cu povestile astea. Va multumesc pentru gandurile bune. Ma bag in pat, incerc sa dorm, ca voi avea nevoie urmatoarele doua zile.

+Quote Post
kalua
post Aug 4 2008, 09:07 PM
Post #21439

Musafir

Noapte buna, szi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si spune-ne tot ce vrei, doar stii ca nu trebuie sa faci pe mironosita cu noi.

+Quote Post
albinuza
post Aug 4 2008, 09:33 PM
Post #21440

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sz, condoleante! fii tu tare si pentru sotul tau, pentru ca trece prin clipe groaznice. nu spun ca tu nu, dar pentru el e mult mai greu! si pentru familia lui! Dumnezeu sa il odihneasca!

eu azi, pentru prima data in viata mi-am luat de lucru acasa, pentru ca s.a bulit server-ul la munca si nu am reusit sa facem cine stie ce. si nici acasa nu am reusit cine stie ce, pentru ca nu am reusit sa bag in priza memoria externa. au astia niste prize aici, de-ti prinzi urechile! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) da rezolv eu maine dimineata la munca...
acu ma duc sa imi intin dprosoapele, si dupa ma bag la un film. nu am somn nici sa ma bati... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2142 2143 2144 2145 2146 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 04:45 PM