![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi,condoleante (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Szi condoleante. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vai de mine, ce nenorocire!!! Simo, daca ai nevoie de ceva, musai da-mi de store... lasa ca te sun eu miine!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Szi, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Of.
Angel, eu nu cred ca e aranjat. In domeniul IT este o criza puternica de personal. Nu stiu cum ii in Timisoara, dar in Cluj firmele IT is disperate dupa personal. Personal bun cu experienta disponibil nu mai exista si ii iau acum de pe bancile scolilor doar doar or scoate ceva din ei. La ce sa se deranjeze si sa cheltuie timp si bani cu interviuri si concursuri daca deja au om pentru post. Nu-i lojic. Nu-i lojic nici de ce nu spun ce cerinte sunt pentru post si in ce domeniu e, dar na. Eu zic sa nu-ti faci probleme si sa mergi linistita la concurs ca n-ai ce pierde. Daca e pe domeniul tau si reusesti, foarte bine, bravo. Daca nu e pe domeniul tau si nu faci la test pierzi un post pe care oricum nu il doreai, nu? So. Bafta! S. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!mi-e rauuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) acea perioada! nici pe scaun nu pot sa stau! ma doare corpul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
o zi buna fietili! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Buna fetelor!
Imi pare rau Szi, condoleante... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azi e o zi ciudata... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Ange, si eu zic sa te duci fara griji la testul acela. in fond nu poate fi mai rau decat testul meu de la Colliers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (inca n-am depasit esecul)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut morning! intr-o ora am parinti!! iiiiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, imi pare rau, condoleante! O sa caut mai multe amanunte despre boala asta pe net, ca nu prea stiu despre ce-i vorba.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 06:34 AM |
|