![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi tare rau imi pare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi imaginez ca al tau e distrus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa ai multa rabdare si intelegere pentru el in perioada asta.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-e somn si n-am chef de treaba! Abia astept sa vina concediul.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 55 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,410 ![]() |
Ooofff, dar are cineva chef de treaba, oare? Eu mai am putin si o iau razna, toata lumea trage de mine, si nu mai am chef de nimiiiiicccc! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi e foarte cald, eu am tras chiulul 2 ore, cu pretex ca merg la banca si m-am plimbat o tura:))
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la noi e f cald. Am iesit la masa pana-ntr-o cladire din apropiere si m-am topit. Vorbeam c-o amica de la Baia Mare si-mi zicea ca la ei sunt 24 de grade. Oare cum o fi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana cum te mai simti cu sarcina? cat timp ai?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Szi, imi pare sincer rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Condoleante.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Strumfita, ma simt bine, multumesc de intrebare. De joi, intru in 15 saptamani (de la data ultimei menstruatii) si vineri vreau sa merg la doctor, inainte sa plec in concediu. Pana una alta ma framant daca maine sa ma epilez cu ceara inghinal or ba. Am citit pe net si parerile sunt impartite, dar eu nu prea agreez alte metode.
Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Esti bine? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi, (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) imi pare rau ca trebuie sa treceti prin incercarea asta.
Albi, facem front comun. Si eu sunt cu dureri din cauza bebelei. Nu-mi vine nici sa ma misc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu de fapt nici nu ma misc. ma plimb de la un calc. la altul cu scaunul.
Roxi eu auzisem ca de 7 luni in sus e periculos sa te epilezi cu ceara. dar mai bine intereseaza-te si tu. inca imi este foarte rau, si e ingrozitor de cald.... sper sa plec mai devreme azi de la munca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 06:10 AM |
|