![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Szi, condoleante! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Roxi, eu stiu de la matusa-mea ca nu-i bine sa bruschezi zonele sensibile in perioada sarcinii. Cel mai bune, da un tel la doamna gineco si vezi ce iti spune si ea! Pupicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la noi sunt 23-24 de grade, dar de maine o iau temperaturile iar in sus. Mie-mi place, ca la noi nu-i incontinuu arsita. Pe sambata sunt preconizate 20 grade. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ce n-as da sa fie si aici 20 de grade (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
daa si aici ar fi bine daca ar fi. transpir ca o iapa.
am ajuns acasa, am papat, si acu tre sa ma duc sa-mi iau tampoane. ca nu mai am. si nu am nici un chef sa ies din casaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar e strict necesar va pupalesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozica, cum e cu babaci? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oare nimphe ce-o mai face? Inafara ca n-o mai putea de bine cu fundu-n sus la soare? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eh,e bine tare sa fie casa plina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am stat la taclale,maine ne punem pe umblat,pe rezolvat treburile casei.presimt si o cearta,ca doar de!! asa e firesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa ai tu grija sa mai stati si degeaba, sa se odihneasca si ei, si sa va bucurati doar unii de altii.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai asa mi-ar fi placut si mie,sa se relaxeze,dar din pacate sunt si treburi care necesita prezenta lor aici(schimbari prin casa,etc)
mi-au faut o surpriza foarte placuta:mi-au aratat verighetele lor,au de gand sa faca cununia religioasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o sa fiu domnisoara de onoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si cocodilu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by rozy: Aug 5 2008, 08:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce mumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aaaa ti-au zis??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) io stiam (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
da nu stiu cand. eu tot ce stiu e ca voi fi mancata de bani cand ajung acasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pentru ca evident ca banii cu care au venit ei nu sunt de ajuns pentru ca vor sa faca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da doar de asta muncesc in It. nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:37 PM |
|