![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, si eu am avut reuniune in weekend cu familia, a fost "minunat" as usual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata,
Fanny, pai tu nu ai spalat, a spalat masina, asa ca n-ai pacatuit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oare pe unde o fi Pescarush? In concediu poate. Rozy, sa va bucurati de reuniune, dar sa mai luati si time out, cred ca o sa fie nevoie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sevus!
Eu sunt ocupata ca de obicei...si nervoasa(sa nu zic ca de obicei). Olandezul insista sa facem concediul(minunat si mult asteptat) la mamitica lui acasa. Iar eu nu si nu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Iar el insista si ma pune in situatii fara scapare. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Azi am pierdut trei ore la banca BCR (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) numai pentru a lichida un card. Macar am scapat de ei pentru totdeauna. Pe mine, BCR-ul nu ma mai vede la fata. Are nu o bulina, ci un tir de buline negre (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Deci azi, culoarea predominanta este rosu(de furie) . AMR 10 zile daca totul merge bine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Concediul la maica-sa acasa?!? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Este atat de atasat de ea? Nu vrea sa fiti undeva voi doi singuri..asa mi s-ar parea normal?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asa mi se pare si mie normal, insa el zice ca nu ne ajung banii sa mergem in alta parte. De parca la muma-sa acasa nu vom cumpara nimic (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) inafara de TOT.
Eu zic ca ne putem duce undeva cateva zile, insa nu pot face nici o rezervare pentru ca el nu vrea nimic din ceea ce ii propun. Uite asa bate la usa concediul si noi nu am programat nimic. Ma tot intoarce din drum, pana nu mai gasim nimic liber (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar nu ma las. Daca nu vrea nimic din ceea ce ii propun, si eu ii zic frumos ca la maica-sa nu ma duc si gata. Fara discutii (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mai bine stau acasa. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pai dupa ce a stat ea la voi mai bine de-o luna, ii mai si intoarceti vizita? No way!
Sigur gasesti ceva ieftinut la o pensiune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, imi imaginez de ce nu vrei sa iti faci concediul cu soacra, mai ales dupa a petrecut mai mult de o luna la voi acasa.
Vorba ta, mai bine stati acasa, o sa fie mult mai bine. Sper sa reusesti sa il convingi pe sotul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi cred ca tragem deseara o fuga pana la Ikea. N-am mai fost pe-acolo de vreo 7 ani.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Teo, au unii barbati niste idei de-ti vine sa-i 'dai cu capu' de pereti' (scuza-mi vorbele cam dure), dar chiar m-am enervat. Al tau nu vrea sa inteleaga ca nu-i tocmai o relatie super buna intre tine si soacra?!
Mie-mi place Ikea si merg destul de des pe acolo. Strumfita, ia Codul Fiscal si cauta la impozite locale. N-au nici fetele idee despre ce-i vorba. |
|
|
![]()
|
|
Si eu o sa trebuiasca sa fac niste vizite la Ikea. De-abia astept! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu stiu ce sa zic, Teo, foloseste-ti farmacele! Pana la urma ai avantajul asta fata de maica-sa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E fiu unic? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 08:17 PM |
|