IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2148 2149 2150 2151 2152 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Aug 6 2008, 01:32 PM
Post #21491

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Eu sunt foarte linistita si relaxata...toata ziua sed la umbra, citesc, mai dau un ochi la televizor....E fain!
Dar de maine imi vine noul "baiat" acasa si o sa ne tinem de plimbareli (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Teo, nasoala faza ca sotul. Eu zic sa tragi aer adanc in piept si sa ii explici cu calm si direct ca tu NU vrei sa iti petreci vacanta intr-un loc unde nu te simti in largul tau. Si daca tot insista, (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) accepta sa stati 1-2 zile la ea si apoi va continuati voi plimbareala.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Aug 6 2008, 02:20 PM
Post #21492

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

eu am cam terminat treaba aici. ar trebui sa ma apuc de curatenie prin birou dar cred ca o las pe maine. vreau sa plec acasa...

Teo mentine-te pe pozitii. in curand o sa vrea sa va mutati cu ea. sau ea cu voi. nasoala situatie, dar esti fata desteapta si sunt sigura ca o scoti tu intr-un fel la capat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 6 2008, 02:24 PM
Post #21493

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

M-am intilnit cu Lexie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Aug 6 2008, 02:34 PM
Post #21494

Musafir

aaa? unde,cum cand? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 6 2008, 02:36 PM
Post #21495

Musafir

Eu intru peste 5 minute la appraisal (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 6 2008, 02:39 PM
Post #21496

Fondator eLady.ro

A venit in Craiova. Si am fost amindoua la... fast-shopping... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Naspa e ca mi-a facut poze.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si arat ca muma-padurii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kari, mie mi-i somn si fara de-astea...

+Quote Post
Cindy
post Aug 6 2008, 03:10 PM
Post #21497

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cum a fost, impresii?

Eu nu cred ca daca Teo adopta o pozitie ofensiva rezolva ceva! Barbatii pana la urma sunt niste copii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , functioneaza psihologia inversa. Eu imi sustin in continuare parerea cu farmecele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In fond, cat de fraier trebuie sa fie sa reziste la asta si sa prefere sa stea cu maica-sa?!? no offense (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 6 2008, 03:18 PM
Post #21498

Fondator eLady.ro

Nici o imprsie; e la fel de dulce si draguta cum mi-o inchipuiam; siare nsite ochi absolut SUPERBI!

+Quote Post
Fanny
post Aug 6 2008, 04:04 PM
Post #21499

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Yap, that's Lexie -ochi de peruzea! Ma bucur pentru voi. Acum, da-ti startul si intalnirii de la Craiova, ca eu tropai de nerabdare sa vaz poze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kalua, succes al evaluare!

+Quote Post
albinuza
post Aug 6 2008, 04:08 PM
Post #21500

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

am ajuns acasa. si cum nu am apa rece, am desfacut o bere, ca din asta am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
as manca da simt ca nu pot de cald. parca parca sta sa ploua. maine imi pleaca si colegul ala cu care nu vb, dar evidetn la 4 dimineata va trebui sa-l duc la gara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , si dupa la munca. si o sa fiu singurica acasa 2 zile...si o sa mor de plictiseala. nu ca as fi avut vreo activitate cu astia pe aici, dar macar ii mai auzeam ca misca...

ma duc sa fac un dush sa dau jos jegul si... poate imi fac curaj sa incep sa fac bagaje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2148 2149 2150 2151 2152 > » 
Closed TopicStart new topic
8 User(s) are reading this topic (8 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 08:16 PM