IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2149 2150 2151 2152 2153 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Aug 6 2008, 04:10 PM
Post #21501

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu nu am apa calda. Ma lincioresc cu apa rece si ma simt o nespalata!
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Aug 6 2008, 04:15 PM
Post #21502

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Am fugit acasa. Sper sa nu molipsiti cu lipsa de apa calda si robinetele mele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 6 2008, 04:38 PM
Post #21503

Musafir

Evaluarea a durat exact 10 minute. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 3 Teluri dovedite, unul nu, pentru ca s-au facut schimbari IT-iste si n-a mai fost posibil. 2 teluri noi primite (unul venind de la mine, unul de la sef), bla, bla, notele raman la fel (e ok asa), gata. A zis ca sar'na, multumesc ca are o baza in mine si-a incalecat pe-o sa.

+Quote Post
albinuza
post Aug 6 2008, 08:15 PM
Post #21504

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

m-am apucat de facut bagajul. si ascul vama veche (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aa si beau bereee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 6 2008, 08:23 PM
Post #21505

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Super idee, Albi. Facem u topic despre "biroul meu". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Aug 6 2008, 08:29 PM
Post #21506

V.I.P.

nu? ar merge treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

am inceput sa fac bagaje. nu e asa de greu cum imi imaginam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
am constatat, dupa socul cu puloverele ca am 90% pe nuante de rosu, ca am tricouri si maieause, un milion pe nuante de galben (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
continui acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fany, muta si postul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) multumesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 6 2008, 09:00 PM
Post #21507

Musafir

Fiica-mea a vrut sa vada avatarul albinuzei, asa, in trecere, si a botezat-o: "abilutza" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fost la Ikea. Cred ca pana la urma luam de-acolo dulap de haine, sistemul Pax, de-ala pe care inauntru poti sa-l aranjezi cum vrei. Mr. kalua a vrut neaparat sa mearga si la restaurant, m-am bucurat si eu ca mananc o bucata de prajitura cu ciocolata, dar n-aveau. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am gustat din meniul cu Köttbullar, pai McDonald's-ul e lux la gust pe langa porcariile astea, bleah! Sa nu mai spun de Cola, nu stiu de pe la ce firma o iau, dar ceva mai scarbos n-am baut de foarte mult timp.

+Quote Post
albinuza
post Aug 6 2008, 09:03 PM
Post #21508

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) place abiluta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
nu-mi merge site-ul cu filme (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

aaa eu ce ma fac acum???
imi zice ca e imposibil de gasit. cum adica? era acolo acum 6 min. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by albinuza: Aug 6 2008, 09:08 PM

+Quote Post
Diana.
post Aug 6 2008, 09:49 PM
Post #21509

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Server picat

De-aia nu iti mere. Sau vreun filtru pe clase de IP.

+Quote Post
kalua
post Aug 6 2008, 10:10 PM
Post #21510

Musafir

I-am zis fiica-mii sa inceapa sa scoata lucrurile din camera ei. Si ca trebuie sa mai aruncam din ciuveie. Nu va puteti inchipui cum arata acum sufrageria (si-nca nu-i scos nici macar pe-un sfert din lucruri). Iar cu aruncatul...mai piano. Am gasit o rochie pe care i-am facut-o din bucati din piele, cu franjuri si margele aplicate, de indiana, la evenimentul de la terminarea gradinitei. Eu - s-o bag in sacul cu gunoi, ea ca nuuu, cum sa aruncam frumusete de rochie? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Pana la urma zic ca ea si fac ca mine, i-o arunc peste cateva zile, cand nu se mai gandeste la ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2149 2150 2151 2152 2153 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 06:43 PM