![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Neata!....
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata,
Poke, si eu sunt geamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si la fel stiam ca sunt compatibila cu varsatorii si balantele. Ce-i drept, cu balantele chiar ma inteleg bine. Insa m-am maritat cu un peste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mancarea de la Ikea are o singura calitate: ca e ieftina. N-am incercat prajiturile, alea s-ar putea sa fie bune. Aici ploua si e frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) cred ca sunt vreo 13 grade afara, aseara am dat drumul la calorifere. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La noi s-a mai racorit, slava domnului! Era crima si ziua si noaptea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca vreti sa stiti unde e caldura: la noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca sunt 30 de grade, maximum 35 sunt anuntate.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kari eu zic ca la noi e mai cald (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am fost pana la banca si e dezastru, azi nu mai ies din birou.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna ziua si de lamine!
acum am terminat oficial tot ce era de facut! e luna in birou. imi pare rau ca nu am luat si azi aparatul ca sa vedeti before and after. da' poate il iau maine.. acum imi copii niste poze si cred ca o intind acasa. sa vad ce mai fac si pe acolo (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pupicei gagici si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu', pai am luat 6 kile nu 5...dar asta e. Incerc sa nu ma mai stresez.
Kalua, pai seamana cu al meu mr.kalua. Noi intai mergem sa mancam si apoi vizitam magazinul. Eu nu ma omor dupa mancarea lor. Am incercat o prajitura o data, dar nu m-a dat pe spate. Plec acusica la doctor. Sa-mi tineti pumnii. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti tin pumnii, rox, si de-abia astepti sa ne spui ce si cum.
Mie-mi placea tortul cu ciocolata la Ikea, ieri n-aveau de mancat acolo, asa ca mi-am luat unul congelat pentru acasa. Va zic ce si cum dupa ce l-am gustat. Am tras si eu poze cu masa mea de lucru, tot fara sa fi facut ordine si disciplina inainte, doar nu-s la concurs. Si am pozat si facatura Milei la ochi daca tot "eram in picioare". |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu m-am tuns. Scurtut.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
vrem pozeeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 04:55 PM |
|