![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Puneeem! Mai pe seara.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Anjelu si el ma suna destul de des si imi trimite mesaje toooata ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si, dupa cum spuneai si tu, ma include in planurile lui de viitor. Dar imi place. Ca si eu sunt la fel de "repezita" si atunci asta nu ma deranjeaza la el. Iar de insurat, nu cred ca ii arde acusica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Roxi, tinem pumnii stransi-stransi pentru bebica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Di, oare cand ne-om vedea si noi? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saptamina asta? Simbata sau duminica?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nu...de joia viitoare incolo...Ca duminica io plec la mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Of, ce ma enervati. De ce nu puneti de-o intalnire azi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu pot. Treaba. Pus bonita care e singurica acasa miticica.
|
|
|
![]()
|
|
Uite cum tot nu ne potrivim ...
Dar de saptamana viitoare cred ca imi iau si eu vacanta de la plecari si gata. Nu mai scapam una de alta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am ajuns acasa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
nu stiu de ce sa ma apuc. cred ca de cur si sa sar in sus (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am o stare naspa asa... adica nu naspa. nu stiu cum sa p descriu. azi a fost ultima zi de munca. a fost o atmosfera trista. cu luatul la revedere si astea. si nu ma refer la colegii romani. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) no way! pana si colegul care imi mananca ficatii a fost sensibil la plecare si avea o fata de parca chiar regreta ca nu o sa ma vada 3 sapt. ladraq si io nu-s sentimentala (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ma duc sa fac un dush si dupa ies pe afara. sunt singura in casa si mor de plictiseala. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si italienii nostri isi pun palma-n...de luni. Mai vine cate unul la birou, dar cica nu se stie care cand.
Proprietarii pun laminat in camera copilului cat noi suntem plecati. Maine mergem sa-l alegem. Si se pare ca la sfarsit de saptamana tragem o varuiala in camera aia. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Rox, bafta la doctor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:14 PM |
|