![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie berbecii mi se par foarte foaarte impulsivi! Am avut si eu niste experiente cu berbeci (de fapt mai mult ei cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). De exemplu, ma suna unul intr-o seara si: vii la mare? eu: cand?! el: ACum!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (Adica se referea in dimineata urmatoare, devreme.) El: Nu iti face probleme de bani. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si tot timpul avea tot felul de impulsuri, ma suna hai iesi in oras acum, surprize de ramaneam cu ochii cat cepele. Eu, rac, ce dau inapoi si pe laturi si cu ascendent in balanta am nevoie de timp, sa cuget, sa pun in balanta si sa planific (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ma bulversa rau de tot. Si in plus, sunt femeie ocupata, sa faca bine sa se programeze din timp si poate poate ii fac loc in agenda mea plina!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poke, si ia da-ne mai multe detalii? Cum v-ati cunoscut, placut samd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Roxi, te asteptam cu vesti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Aug 7 2008, 08:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Kalua, sa dea Domnul sa ai gura aurita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
De o fi el sau altul, tu tot prietena mea o sa ramai la care o sa ma gandesc intotdeauna cu drag ca m-a initiat in cea mai tare dieta ever invented . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma bucur pentru tine, Sylvia! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Si daca e sa ramanem in registrul astrelor, va potriviti perfect!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) , Sweet !
Da, intr-adevar, chiar ne potrivim, din toate punctele de vedere, si cand spun asta, stiti voi SI la ce ma refer, ca doar sunteti toate fete super destepte ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Inseamna ca nu mai poti de bine, sylvia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce frumoooooos si ce ma bucur pentru tine!
|
|
|
![]()
|
|
Sunt infidioasa!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ''Love is in the air'' observ printre ladies si ma bucur foarte mult. Doar meritam nu?! Suntem frumoase si destepte si devreme acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am fost intr-o mini vacanta la marginea unui lac si a fost superb (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Come on, Sweet ! You can do it (feel it), too ...
Ce pot sa zic, decat c-o dat norocul peste mine, mai ales daca stau si ma gandesc ca-i "doar" al doilea barbat din viata mea (IMG:style_emoticons/default/winner_second_h4h.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si cine tine contorul, ma rog?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa fii fericita! Ma bucur tare pentru tine! |
|
|
![]()
|
|
Draga Diana, si eu iti doresc din tot sufletul tot binele din lume (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Martor mi-e Dumnezeu ca daca nu erati voi, ELADIES, si speranta de mai bine pe care mi-am impus s-o nutresc intotdeauna, sigur faceam anticamera pisicologilor de prin Galati ani buni la rand. Acum stiu sigur ca am trecut peste ce-a fost mai greu si va multumesc din suflet pentru asta (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:12 PM |
|