![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna sara, fetele!
Si noapte buna, fetele! Scorpirescu face nani ca si cuti: (IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/cutzi.jpg) Ceea ce va doresc si voua!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna seara! pe draq! i feel like shit!vreau acasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
sillvia sper sa o punem de o gaseala cand vin acasa. vreau si io u fetele de la gl (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ma pun sa ma uit la un film. am inceput 2 si nu le.am terminat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) noapte buna celor care merg la nani (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
puna dimineasa! Mi-i somnica!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Sweet, exact asa e si el! Hai in oras, hai la munte, hai la mare, hai sa facem nu-stiu-ce! Dar io cum sunt nabadaioasa si intai fac si apoi gandesc, imi place! Si mereu mi-am dorit un tip care sa aiba curajul sa faca lucruri nebunesti. Cum ne-am cunoscut? La radio (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si timp de trei saptamani ne tatonam si ne trageam ochiade, de isi daduse tot restul echipei seama ca se intampla ceva, numai noi nu credeam. Si pana la urma m-a invitat la o inghetata, la o pizza, la o plimbare... si uite asa au inceput lucrurile. Iar acum evoluam cam cu viteza luminii, de nu am timp sa imi dau seama ce mi se intampla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si asta e un lucru bun! Ce o fi facut Roxi la doctor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hihi! Deci are si Blue ce sarbatori! la multi ani tuturor mustacioaselor prezent(at)e pe forum!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Haha!
Happy birthday, pisicioselor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata!! stare ciudata in continuare! de abia astept sa ajung acasa.
acu o sa ma imbrac, o sa ma fac frumoasa(nu ca n-as fi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) si dau o fuga pe la munca sa-mi iau la revedere si la seful cel mic, pentru ca el a fost intr-o vacanta de o sapt la Londra. bietul de el (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si dupa, vin acasa sa ma epilez, samai bag la spalat, sa termin bagajele, sa faca oleaca de curatenie prin casa, si dupa dau o fuga pana la Auchan pentru mici ultime cumparaturi!cam asta e planul de bataie pe ziua de azi! cate din voi cred ca o sa-l indeplinesc? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o zi cat mai buna gagici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) aaaa LA MULTI ANI MIEUNATOARELOR (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Sa va traiasca pisicile gagici! Sper ca le faceti niste prajituri, nu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Sylvia, ieri eram pe fuga si-am uitat sa-ti spun ca ma bucur enorm pentru tine. Eladys, multumesc mult ca mi-ati tinut pumnii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu pot sa va spun ce am simtit cand l-am vazut pe bebica bine conturat, acolo in burtica si cum ii batea inimioara. Se juca intr-una din picioruse. Am DPN-ul intre sfarsitul lui ianuarie si inceputul lui februarie. Sa nu ma intrebati de sex, ca inca nu s-a vazut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ma duc in saptamana 22 la 4D. D-na doctor a fost f multumita si mi-a dat nota maxima. La mare mi-a zis sa ma feresc de soare, dar ca pot sa fac si eu baie in mare/piscina. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 01:43 PM |
|