IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2156 2157 2158 2159 2160 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Aug 8 2008, 09:39 AM
Post #21571

Musafir

Hi hi, duci copilu' la mare... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa-ti faca Mr. Rox multe poze. Eu am fost la Istambul cand eram insarcinata si fiica-mea, cand se fasoleste, zice ca a fost si ea acolo, luata la purtator. Si tare-i place sa se uite la pozele alea.
Go to the top of the page

+Quote Post
strumfita
post Aug 8 2008, 09:40 AM
Post #21572

Musafir

Felicitari Roxana, ma bucur ca sunteti bine tu si bebele.
Azi merg sa imi fac si eu un control la ginecologie, vreau sa raman insarcinata prin toamna. eu am pierdut o sarcina si acum am retineri. Sa ai un concediu placut si ai grija de tine.

+Quote Post
kalua
post Aug 8 2008, 09:47 AM
Post #21573

Musafir

Pentru sylvia (Asa cum este acum poate sa ramana in continuare):
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QI7NsXwurQg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QI7NsXwurQg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post
Roxana_
post Aug 8 2008, 09:57 AM
Post #21574

Musafir

Kalua, o sa-l pun sa-mi faca poze, desi mi-e cam rusine cu noua mea silueta. Azi dimineata aveam 71.9, dar am intrat la Monti, ca nu se mai poate. Tu in cate luni erai cu Nina, cand ai fost la Istambul? Gracias de urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Strumfi, mult succes si fii optimista. Eu acum am uitat de greturile din primul trimestru si ma gandesc ca vreau 2 copii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Albi, vezi c-ai inceput sa te atasezi de colegi? Asa cum sunt ei, cu bune si rele...

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Aug 8 2008, 10:34 AM
Post #21575

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rox, bebele tau o sa fie varsator (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Aug 8 2008, 10:36 AM
Post #21576

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Roxa ma bucur foarte mult ca bebe mic este bine. Eu am vazut pe plaja multe mamici cu bebe in burtica si crede-ma ca nu se uita nimeni la silueta, din contra erau admirate pentru ca inspirau feminitate si puritate. Ce poate fi mai frumos decat o femeie cu bebe in burtic?! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu as spune totusi sa eviti piscina, nici nu stii ce produse se folosesc pentru curatare...

Am o durere de cap, in zona fruntii, ingrozitoare. Am luat doua pastile si nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 8 2008, 10:41 AM
Post #21577

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu am fost in Germania da cu trenul si la Viena care mi s-a lipit de suflet. Am mers o gramada cu masina eram cu pungile dupa mine nu-mi pria mersul cu masina dupa 2 saptamani am zis ca nu mai vreau sa merg nicaieri si stateam in gradina nemtoaiecei. Nus a fost greu cu drumul atatea ore, la Viena era sa pierdem trenul,am luat metroul si in loc sa il luam intr-o directie l-am luat in directia opusa si nu eram siguri daca mai prindem trenul a fost cam nasol, alergam prin gara ca altfel chiar l-am fii pierdut cand ne-am urcat in tren a si plecat trenul. Noaptea am incercat sa dorm nus cat am dormit da m-a durut toata noapte burta, bebe-ul cred ca protesta de la atata agitatie.
Ce fain Roxi, nu-i asa important ce e, important e ca sunteti amandoi bine si daca e fata tot o s-o iubesti foarte tare. Au o dragalasenie copiii la care greu rezisti. Au si momente cand te fac cu nervii daca ii rasfeti prea mult nu-i bine, desi asta-i tendinta ca parinte.
Ce fain ca va intalnirati Diana cu Lexie, ce misto sa te stii dupa scris si apoi sa te vezi face to face.
Albinuto spor la facut bagaje si drum bun spre casa.
Szi cum te simti? Be strong (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Al meu sot a fost ceva timp deprimat cand a murit socru-miu da' soacra-mea ne-a secat 1 an de zile, ce m-a facut cu nervii in anul ala cate circumstante i-as da tot n-as putea sa-mi explic de ce a fost asa bitch. E o perioada greaiti piere cheful aproape de tot, parca ai un gol in suflet care incet incet se diminueaza.

This post has been edited by Master of Norules: Aug 8 2008, 10:42 AM

+Quote Post
kalua
post Aug 8 2008, 10:46 AM
Post #21578

Musafir

Eram pe la sfarsitul lunii a treia abia si nu se vede in poze burta, cred ca si de aia o fascineaza pe asta mica faptul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu n-am avut greturi, nimic. Mai incolo am avut probleme cu retineri de apa, dar in rest am fost ca "noua" tot timpul sarcinii.

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 8 2008, 10:49 AM
Post #21579

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

La mine nici la 4 luni jumate nu se vedea, dar cand am putut manca fara sa imi vars matele am devenit huge.
Ce bine ca n-ai avut greturi, mai bine sa nu stii cum e.

+Quote Post
rozy
post Aug 8 2008, 11:03 AM
Post #21580

Musafir

buna ziua!
eu ma chinui cu niste benzi de ceara pt zona (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si-mi vine sa ma impusc.smulge cate 3..cate 3 fire.m-am lipicit pana la coate (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2156 2157 2158 2159 2160 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 01:42 PM