![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ia-ti un epilator Rozy ca cu ceara e mai mare daraua.
Eu tre' sama duc sa iau copilul de la bunica si sa trec si prin piata sa iau fructe. Vine wee, sa aveti un wee cu relax si have fun. Cre' ca plecam iar la Poiana Tapului inca nus exact. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am si epilator,dar mi-a frica sa-l pun chair asa peste tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eh,tot la salon o sa apelez
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu am un sac de nervi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
a venit factura de la internet. stiti cat trebuie sa platesc pe 2 luni??? 217 euro (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) m-a mancattttt (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am fost la munca sa vad sefu mic(cand spun mic, ma refer la varsta) si pe la 2 ma duc iar sa iau niste colegi abandonati pe acolo. m-am pupat cu sefu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pe obraz evident da m-am atasat oarecum. dar nu de romani. multumesc pentru urari! si eu sper sa am un zbor linistit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ma duc sa bag un peste congelat in cuptor..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sac de nervi si eu; ieri s-a implinit un an de cind am luat peria rotativa rowenta si azi s-a ars foehnul de la ea!!! Nu am folosit-o decit de maxim 8 ori intr-un an de zile!!!!
Oups; trebe sa caut factura; are garantie 2 ani! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, o s-o iubesc la fel de mult si dac-ai fetita. Nu stiu daca v-am povestit de ce eram eu chitita pe baiat: la noi in familie sunt numai fete...si-as fi prima din neam care ar sparge gheata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar acum ma intereseaza cel mai mult sa fie sanatos tun.
Kary, mersi de atentionarea cu piscina. Albi, cum naiba a venit asa de mult netu'? Probabil ai downloadat en-gros. Di, ce faza...asa a patit si colega mea cu peria ei. Ideea e ca editia asta pe care v-ati luat-o voi e un pic diferita de cea pe care am luat-o eu acum 2 ani. A mea, deocamdata-i bine si tocmai a iesit din perioada de garantie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu este vb de download, pentru ca platesc abonament lunar. dar e un pic cam mult, pentur ca, atunci cand am pus netul, era o oferta cu 10 euro pe luna pana in sept. si dupa aia 40. dar mai apar pe factura si 87 de euro pt nush ce.. mai multe. oricum am dat un tel si diseara vine unu sa se uite pe factura.
am papat pestele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bunut. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) acu ma pun sa epilez un picior, si dupa plec sa recuperez colegii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
Szi, sper ca esti mai bine. Kalua, da frumoasa mai esti! Am vazut pozele. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Rox, sa fie sanatos si frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pentru fetele indragostite(care sunt multe la numar in perioada asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )- profitati din plin! Aaaaaaaa...La multi ani mustaciosilor mieunatori! Eu am facut o chestie care nu-mi sta in fire. Am facut rezervare si am platit si avans pentru o saptamana la o pensiune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si l-am pus pe al meu in fata faptului implinit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa tot nu scap de soacra (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) mergem si la ea o saptamana. Dar am eu grija sa nu ma vada prea mult la fata. Deja am planul in cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte bine Teo! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi place despre tine!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Teo, imi place c-ai luat atitudine. Las' ca uneori barbatii mai trebuie ghidati, ca nu prea stiu ei pe ce lume sunt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Szi, esti bine? Albi, tot mi se pare mult netu'. Intr-o tara dezvoltata, ma asteptam ca si costurile pentru net sa fie mai mici decat in Ro. Acasa platesc 40 lei/luna, adica cam 11 euro si ceva. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ghidati e un cuvant gingas...Trebuie impinsi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa stiti ca imi place noua mea latura de amazoana (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 11:56 AM |
|