![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
M-am mai linistit Rox, multumesc de intrebare. Asta pentru ca am stat departe de locul nenorocirii ieri si azi. Sunt insa epuizata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, unde ai vazut poze cu Kalua? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Unde sunt toate pozele...Pe grup.
AICI |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
A, pe grup.
Am mai pus si eu 2 poze mai vechi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, mai teo, ca m-ai facut sa rosesc, sunt departe de-a fi o frumusete. Dar multumesc pentru compliment!
Bine-ai facut cu pensiunea! Interesanta factura ta, albi. Ce scrie, bre, pe ea, la banii aia multi? Poate n-ai dreptul sa faci downloaduri multe la tariful ala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor ma uit la spectacolul de la Beijing , e absolut superb, ti se face pielea de gaina , ce muzica , ce spectacol , ce culori (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
imi place si mie freza noua a a lui maat o face dulcica, kalua sa nu ti schimbi freza care o ai acum niciodata e absolut superba, la putine femei le sta bine cu parul scurt si la roxana imi place mult rochia de la nunta surorii ei f sexy |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
e trafic nelimitat la abonamentul asta. e fara restrictii. doar ca asa e netul aici. f scump. si mai exista inca zone in care nu au telefon fix si internet, pentru ca nu au ajuns inca pe acolo. mi se pare absurd ca o tara atat de avansata sa fie atat de inapoiata.
scrie ceva de genul: importi una tantum- 80.77 euro nu am nici cea mai vaga idee ce e aia. da cert e ca o platesc... si cred ca colegu meu cu care am pus netul nu mai vine si o sa platesc singura tot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
nu intelege ce-i aia tantum - e clar un termen prea tehnic ca sa apara in dictionarele generaliste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) POate fi vreo garantie pe care ti-o opreste compania pentru siguranta? se practica asa ceva la voi?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mai bagati in seama chestia asta cu "trafic nelimitat" - nimic nu e nelimitat in lumea asta decit timpul, spatiul si prostia omeneasca ( de la Einstenin citire).
importi una tantum = amounts to one-off Adica one-time fee- suma platibila o singura data. Nu cumva e o taxa de instalare? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...asta trebuie sa fie. Ca si aici se plateste taxa de instalare.
Am vazut si eu poza cu Kalua si-mi plac la nebunie si culoarea si freza. Ma refer la poza aia cu colegii de birou. Lost, mersi de compliment, dar s-au dus masurile alea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sunt inca la serviciu, asa ca n-am cum sa vad ceremonia de deschidere a JO. Si pana la 19:15 nu plec de aici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 11:56 AM |
|