IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 215 216 217 218 219 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post May 8 2007, 07:05 AM
Post #2161

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
kalua szi sarumana
szi dau o fuga pan la tine cu niste sunca?daca tot duntem vecine de cartier sa nu ramai cu pofta in aer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post May 8 2007, 09:47 AM
Post #2162

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Da, in Music se canta live si e o atmosfera super misto.

+Quote Post
roxanica10
post May 8 2007, 12:03 PM
Post #2163

Musafir

Da...cred ca-i vorba de barul unor prieteni de-ai verisoara-mii...asa ca avem pile.(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dragutelor, la mine dimineata a inceput cam naspa...am dat putina apa la soricei...ca m-am certat cu auditorul. Cel mai tare ma enerveaza oamenii mincinosi. Imi spunea sa vin la firma la el intr-o ora sa ne apucam de treaba....dupa ce...de pe 10 aprilie, ma tot amana la telefon. Acum imi impunea mie sa-mi iau concediu 3 zile, tocmai cand eu am inchidere cu francezii...deocamdata astia ma platesc si de-aici imi castig painea..
In fine...lume de foarte slaba calitate in sferele astea inalte, ca omu' are ca pricipal scop banu' si nu-l intereseaza peste ce calca.
Va pup si sper ca la voi situatia sa fie mai roz.

+Quote Post
Szimcsi
post May 8 2007, 02:07 PM
Post #2164

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
fortelady
post May 8 2007, 02:07 PM
Post #2165

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am fost in parc cu colegele de birou, am mancat o inghetata. am niste colege de nota zece (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 8 2007, 02:14 PM
Post #2166

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pe aici e vreme de plaja (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
lotte
post May 8 2007, 02:15 PM
Post #2167

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Draga Roxi, nu mai fii trista.
Noi, cei trei colegi ai firmei x, am facut-o de oaie astazi.La 8.15 ne indreptam noi spre munca, si ne suna seful ca este la office(nu are cheie, cheile lui sunt la mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si ca toata delegatia from abroad asteapta la usa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (de fapt trebuiau sa vina la ora 12p.m.)
Deci am ajuns la 8.25.Pai mai sefule, sa nu ne anunti si pe noi, sa venim de la 8? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roxanica10
post May 8 2007, 02:38 PM
Post #2168

Musafir

Ala si lotte multumesc pentru ingrijorarea voastra. Acum sunt ok...si sper ca maine s-o rezolv.
M-a distrat ce ti s-a intamplat azi dimineata lotte, dar n-as fi vrut sa fiu in pielea ta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Noroc ca ai un sef de treaba. Si dupa parerea mea, chiar sunteti nevinovati...sau programul vostru incepe la 8?
Forte, am si eu 2 colege care-au iesit sa-si ia inghetata.
Eu mi-am permis sa iau masa afara, la umbrelute si chiar mi-am incarcat bateriile.

+Quote Post
angeldust
post May 8 2007, 03:30 PM
Post #2169

Musafir

Eu am fost la scoli sa ii arat asistentului ce am mai facut pentru licenta si cand colo...el nu avea instalat nimic din ce imi trebuia mie sa pot rula programul. Dupa ce vreo juma de ora a alergat prin faculta sa faca rost...cand a ajuns cu instalatul la jumate...dadea eroare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana la urma am vorbit despre reclame si ce filme noi tari au mai aparut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la sfarsit mi-a zis "Da tu nu te prea stresezi cu licenta bag de seama" Imi venea sa ii zic "poftim??? pai ce sa fac tata daca tu ma chemi in fiecare saptamana degeaba pe la scoli?" Eh, oricum, el e de treaba, dar cu comisia am inteles ca o sa fie mai nasol, ca sunt 2 comisii si nu sunt echilibrate, adica una e ok si una e najpa, cum mi-o fi norocu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post May 8 2007, 06:50 PM
Post #2170

Musafir

La noi ploua de rupe. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

roxanico, nasol. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si cel mai rau e ca nenea ala e cel la putere in situatia voastra, deci poate sa te frece cum crede el...Cum ati ramas pana la urma?

lotte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se pare ca sefului ii lipseste o asistenta care sa se ocupe de organizare si de comunicarea tuturor "bagatelelor".

angelule (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iti voi tine pumnii sa cazi la comisia de gasca.

Eu am facut aseara un tort, trebuia sa fie unul cu etaj. Si-am ars blatul oleaca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca am facut o bomba din el. Si a iesit asa de inalt incat nu mi-a incaput in suportul cu acoperitoare, asa ca i-am facut o maseta din foaie de aluminiu. Si azi dimineata, la serviciu, cu bomba in brate, afara o vantoasa nota 10, ajung la usa si vad ca nu se deschide, deci am mai facut o plimbarica pana la usa urmatoare a cladirii. Si folia aia, in bataia vantului s-a mai rupt, eu atenta sa nu ma manjesc de frisca si sa nu scap dulcegaraia pe jos, vantul imi dadea tot parul intre ochi de nu vedeam nimic, mi-am facut o cruce cand am intrat in cladire cu toate in regula.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 215 216 217 218 219 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 01:13 PM