![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineataaa!!! ultima am plecat la nani, prima am aparut azi dimineata!
m-amtrezit, acum inchid valiza, si ma uschesc spre aeroport! ciao my eladies! ne auzim din Romania (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata! Albinuţo, drum usor spre Romania! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, drum bun si sa ne-auzim de dincolo cu bine!
Neata! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dru bun si de la mine, desi la ora asta cred ca ai ajuns deja pe pamint romanesc...Insa o urare de bine nu strica niciodata.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am dus copilu' la ai mei, facut niscvai cumparaturi si pana una-alta calc o tura. Trebuie sa-mi imprumut un film pentru ocupatia asta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, ce titulatura ti-ai pus! Mai ca ma si sperii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si pe langa intr-adevar o suspendare fara sa clipeasca unei fete, she showed her the finger! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Revenind la subiecte putin mai serioase, puteti sa imi recomandati niste locuri unde as putea sa imi cumpar mobila draguta, usi, gresie, faianta, tot ce mai trebuie pentru o casa, care ar trebui schimbata cam total? In legatura cu mobila, cam toata lumea recomanda Ikea, nu am fost insa niciodata pana acum. Hm..ar trebui sa caut un spatiu potrivit pentru postul asta, sa nu poluez barul. This post has been edited by sweet_girl: Aug 9 2008, 02:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La casa si gradina. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fa topic nou.
Titulatura e sa se sperie cine trebe... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello again!
Eu sunt happy de nu mai pot: am luat aurul la judo!!! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Iar acus sunt intre bagaje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La casa si gradina. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fa topic nou. Mersi de incuviintare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Facut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum va astept acolo cu multe sfaturi si idei!! wow Phili, ce cum, de cand esti cu judo-ul? Foarte tare! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:36 PM |
|