![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Albinuto bine ai revenit acasa. Ouuuuuuuuuu ce nasol Happy atata ploaie, las ca dupa ploaie vine soare. Si la noi a plouat aseara si dimineata acum se inalta mandru soarele si s-au risipt norii, yeees poate mergem pana in Postavarul. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si eu am crezut ca Phili face judo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pana cand am vazut stirile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Buna dimineata si bine v-am regasit, dragile mele!
De ieri stau si citesc ce s-a mai scris pe forum si inca nu am terminat tot. Cu barul e cel mai greu, ca acolo s-au strans cele mai multe...barfe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus, mai am si cateva treburi casnice, obligatorii. Am ajuns ieri acasa, dar in Ro sunt de vineri. Sunt extrem de nostalgica, imi pare rau ca s-a terminat, evident ca totul a fost frumos si intens, dar scurt (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cum am putin timp pun poze si scriu impresii, pt ca merita! Muntenegru este o tara care le are pe toate. Sunt impresioanata si fericta ca am fost acolo. Va pup, sa aveti o duminica frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai revenit acasa, Nimphe!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata! Bine ai revenit, Nimphe!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heavy night last night! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am adormit la 6 dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si antenutza va pupa pe voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) a venit si ubu sa ma recupereze si azi nu stiu ce o sa mai facem. deocamdata am comandat pizza sa halim si dupa mai vedem. o zi buna gagici!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Nimphe, ma bucur mult ca te-ai simtit bine! Albinoi, bine ai venit acasa! Eu mai trebe sa ma pensez, epilez, sa fac baie si pe seara ma imbarc sper mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doua vin, alta pleaca, fosneala mare pe-aici, dom'le. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nimphe, bine-ai revenit si de-abia astept sa ne povestesti! Phili, drum bun si distractie maxima! Mergi cu baietul nou? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multumesc frumos!
Da, cu baiatul nou merg! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo tie! Sa va fie foarte bine!
|
|
|