![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eii nah, sssssuperficialo! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sunt sigura ca nu e cazul. Dar la partea cu zapacita, m-ai lasat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Cum adica, ca eu mi te inchipuiam cea mai calculata si rationala femeie din lume (sau hai in top 10 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sint o femeie calculata. Insa in acea zi am fost total depasita de evenimente.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, Di, n-a vazut nimeni ce am scris mai sus (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) E o afurisita, e o rautate, nu poti sa te intelegi cu ea delooooc! ( (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )
Sweet, zapacita in sensul ca e haioasa si nebunatica, e o placere sa vorbesti cu ea. Ce-a zis Boni-Bon de jucarele si ciucalata pe care i le-a luat mami ei? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa viu cu pozne cat de curand, abia le-am descarcat si mi-i cam lene sa le incarc pe photobucket chiar acum. In plus, trebuie sa dau un mailla Chip sa ma cert cu ei, urgent! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu sunt la Milano si am intrat sa va salut putin, imi lipsiti zilele astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am culcat la 6 dimineata, asta va spune ceva nu?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet shhhhhhhhh ca apare si dragostea, incet dar sigur ai sa vezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi frumoasa sa aveti. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pleaaaaaaaase don`t (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Boni e incintata. La fel si ara. De fapt ara le haleste, boni-bon e fasolita raaau! O tai acasa. See u soon. Pup. Kary, ma bucur pentru tine ca te tii de prostioare si esti fericita! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai am rabdare sa stau pe scaunul asta.... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce-ai patit, Kari?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nica. Pur si simplu nu mai am rabdare sa stau cu fundul pe scaun. De cand nu mai fumez la serviciu ma misc mult mai putin si pe la 4 chiar incep sa simt cum imi trec oasele prin fund si ajung la scaun. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Gata, ma uschesc acasa. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie asteptam cu interesa sa vedem pozele "compromitatoare" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Da io tot nu inteleg cum adica Maat e sasaita?? Ca io am vb cu ea de zeci de ori si nu am observat asta :| |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am uitat sa va spun: intr-o luni, parca acum doua saptamani, ma suna Mr.kalua la serviciu si-mi spune ca la o masina sclipiceste un beculet. Eu: daaaa, a sclipicit si la mine vineri, dar m-am gandit ca n-o fi bai (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) s-apoi am uitat sa dau de stire. El, inginerul, se apuca sa se uite pe la motor si gaseste o ditamai vertebra de-un animal mare indesat bine in ventilatie. Si cabluri muscate pe-acolo: un jder a luat masa acolo. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ne-a costat 600 euro placerea lui. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:31 AM |
|