![]() ![]() |
May 8 2007, 07:07 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
|
|
|
|
| kalua |
May 8 2007, 07:17 PM
|
|
Musafir |
Am pus rufe la spalat si acum trec la munca de jos la bucatarie, acolo unde-i sta bine femeii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
May 8 2007, 07:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna seara.
Angel, la norocul tau, o sa cazi cu aia ai dracului. Si o sa ii faci praf (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 8 2007, 07:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
seara buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
anjelu lasa ca o sa te lauzi apoi ca ai picat la aia ai reaq si ai luat nota mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu dorm pe mine (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
|
May 8 2007, 07:27 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
kalua, suntem in tandem! Si eu fac exact la fel! Da` ce, e de mirare?
|
|
|
|
| angeldust |
May 8 2007, 07:39 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szi...ce bine ma cunosti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Kalua zici ca te-ai apucat de acte de terorism? Intri cu bomba in cladire?? |
|
|
|
| fortelady |
May 8 2007, 07:54 PM
|
|
Musafir |
ajunsei si eu acasa. am pus la spalat (am o patura in masina, si de 3 zile imi miroase a caine mort - am facut sapaturi si patura era uda, d'aia era bomba biologica la mine), ma schimb si ma apuc de munca mai incolo - mai am vreo 2-3 ore de migalit
|
|
|
|
May 8 2007, 07:56 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
Kalua, eu ma ocup de organizare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) atata vreme cat ma anunta si pe mine seful in advance de orice modificare desi il intrebasem aseara.A recunoscut ca a omis sa-mi spuna ca vin la 8.30, in loc de 12, caci l-am luat la intrebari, daca a picat rau ca au asteptat la usa.Bine ca nu a plouat azi dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chiar vorbeam cu al meu coleg, in general romanii sunt traumatizati de sefi care tipa, jignesc, afiseaza lipsa de respect fatza de angajati, dar ce diferenta, cand ai un sef care stie sa-ti aprecieze munca, si te sustine, iar de gresesti, iti vine sa intri tu singur in pamant, fara ca el sa-ti spuna vreun cuvant, si te asiguri din proprie initiativa ca data viitoare nu se va mai intampla la fel. Dar azi chiar nu a fost vina mea, parol! |
|
|
|
May 8 2007, 08:16 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Acu imi bag si io coada: la cite trecute fix se presupune ca incepe programu` ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu da, ca o sterg repede... (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 8 2007, 08:20 PM
|
|
Musafir |
Asa-i si seful meu, lotte, da sa ne facem o cruce maaaare de tot.
Am mancat. Fac repede un joc cu fiica-mea si-o trimit la culcare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 11:41 AM |
|
|