IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2169 2170 2171 2172 2173 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Aug 12 2008, 12:05 AM
Post #21701

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mie mi-i foame de lesin...

Ce faci Chinte? Pe unde mai umbli de nu te vede omul seara in bar la un "suculet"? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Aug 12 2008, 06:40 AM
Post #21702

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Va faceti de cap fara mine? Rusinica (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci eu vreau un porumb fiert si un apus de soare. Se poate?
Voi ati venit din concediu, eu ma pregatesc sa plec. 17-23 la socrela (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si 25-31 concediu adevarat (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 12 2008, 08:05 AM
Post #21703

Musafir

Io iar ma simt rau imi bag picioarele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mi-am stricat deja vreo 5 zile de concediu ca am tot stat cate o zi acasa ca nu mi-o fost bine. Si nuj ce draku...cum ajung acasa imi trec toate, am impresia ca a dezvoltat corpul meu o reactie alergica la actualul loc de munca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu mai inteleg nimic.

+Quote Post
Lexie
post Aug 12 2008, 09:20 AM
Post #21704

Musafir

Neata!

Chinte, chiar mi-am luat sa pentru bicicleta din dragasani, ca o uitasem acasa cand am demontat-o. E asa de linistit oraselul ala.

Plec sa ma intalnesc cu o prietena, va pup!

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 12 2008, 09:23 AM
Post #21705

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Undeva intr-un satuc linistit, ce frumos tre' sa fii fost.
Azi noapte am visat ca am fost la mare tare mult imi place cand visez marea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si acu' imi vine sa stau la plaja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Limiteaza cat poti Teo si conversatiile si timpul petrecut cu soacra si poate scapi de conflicte. Anw parca au mancarici la limba, da' la mine cand o mai apuca logoreea la telefon ii zic ca ma grabesc, la revedere si gata, puii mei le am pe ale mele, mai imi trebe si grijile ei, sa si le tina.

+Quote Post
Diana.
post Aug 12 2008, 09:27 AM
Post #21706

Fondator eLady.ro

Eu trebe sa plec la munci. Va pup si va ofer o cafeluta!
(IMG:http://www.urbanespressobar.nl/img/coffees.jpg)

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 12 2008, 09:34 AM
Post #21707

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Iau si eu o cafeluta si ma duc sa-i dau de mancare fiica-mii apoi o zbughim in parc.
Sa aveti o zi usoara ladies.

+Quote Post
kalua
post Aug 12 2008, 10:38 AM
Post #21708

Musafir

Angelu' (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , ca si pe mine m-a apucat raul azi. Bine ca eram cu fundul pe scaun si cu capul pe masa, altfel as fi chicat pe-aici. La mine-i din cauza tensiunii prea mici, alba ca varul la fata, ma apuca transpiratiile reci si ma preling. Au adus astia in graba sampanie si m-au pus pe picioare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si biscuiti Bahlsen cu crema de ciocolata, cumparati ieri direct de la magazinul fabricii, proaspeti-proaspeti, m-am sacrificat, ce sa fac?
Da' nu poti sa te duci la doctor sa-ti dea concediu medical?

Di, a facut treaba buna Sorin?

+Quote Post
Diana.
post Aug 12 2008, 10:50 AM
Post #21709

Fondator eLady.ro

Dap. Chiar nu ma asteptam...

+Quote Post
happyCat
post Aug 12 2008, 10:56 AM
Post #21710

Musafir

Kalua, si eu am tensiune mica, insa am noroc ca pe aici nu sunt calduri din alea mari, mie de la caldura imi era rau.
Mi-a spus o doctorita din Ro ca, atunci cand ti-e rau de la tensiune mica, e bine sa bei o supica in care pui mai multa sare, si creste tensiunea repede.
By the way, biscuitii Bahlsen sunt the best. Era ceva joc de cuvinte cu Bahlsen sui Blahsen... eu nu stiu germana, asa ca nu mai stiu cum era.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2169 2170 2171 2172 2173 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:44 PM