![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa pun poza cutiei
(IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/21Q92nzVGFL._SL500_AA200_.jpg) Te-ai ingrasat in ultima vreme? Nu cred. Ai mers mult numai in papuci largi sau tarlici? Cateodata se "imprastie" piciorul daca nu-i tinut ingradit bine. Sau daca-i apasat de multa greutate. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola muchachas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si eu mi-s plina de vantai....pe solduri de la aparatul de vibromasaj de la sala,si pe picioare unde imi fac eu masaj.mi se sparg venele intr-o veselie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si o solutie din asta miraculoasa de la Scoll nu exista si pentru mine?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rozy (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) pai las-o mai moala cu masajele alea! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, pai mai mult rau faci cu masajul ala daca se sparg vasele! Ai grija, ca dupa o anumita varsta pot aparea capilare pe pulpe care nu se mai retrag, not a good look!
Sweet: solutia pt tine: leaga-te de maini cand dormi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu port in fiecare noapte un mouth guard ca sa imi protejez dintii de scrasneala. Nu e prea placut, dar asta e. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am cam tras chiulul de pe aici (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) sunt binisor, cu ceva dileme existentiale pe cap, dar daca n-as avea eu zilnic ceva de analizat parca n-as fi eu. acum mi s-a pus pata ca vreau sa ma mut, m-am saturat de frate-miu. am vb acum cu o fosta colega de chirie si ne-a palit pe amandoua nostalgia dupa zilele de duminica. de obicei aveam program de bere cu mamaliguta cu ou si smantana si aberatii la greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in rest, ma ocup cu aratul si semanatul campului muncii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) revin |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, nu m-am mai ingrasat....In concediu am reusit performanta de a pune doar 1 kg pe mine. Si am zis ca dupa ce ma intorc (si trec si de faza de acomodare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) ma apuc sa fac ceva, altceva, pt a mai slabi. O sa fac si niste analize, determinarea iodului in organism, pt ca mi-a spus cineva ca daca ai pbs cu iodul, degeaba tii cura de slabire sau ingrasare, ca nu da voie tiroida.
Asa ca sa vad... Dar de umblat in papuci da, ma fac vinovata. Vara nu port decat cu talpa joasa, cred ca s-a vazut si la topicul de moda si la cel de shopping (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) As purta si niste sandale cu toc mic, dar nu gasesc un toc rezonabil. Numai cuie si inalte si nu pot, chiar nu pot! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eh,da' nu ma masez f tare.dar asa e pielea mea,soi prost. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nimphe, o cale de mijloc cum ar fi niste papucei cu o talpa ortopedica medie?
ceva de genul asta (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/V270641_CROP3.jpg) Eu port cam in genul asta vara sau chiar mai inalte si ma simt foarte bine, nu-ti solicita piciorul si ii pastrezi si forma |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor. Mi-ati lipsit teribil (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sunt in "concediu", daca asa se poate numi, pentru ca inafara de faptul ca nu ma duc la birou, fac o gramada de rteaba la soacra-mea acasa, ca asa se face curatenie generala dupa ce moare cineva in casa. E nebunie, intri intr-o camera si parca nu se mai termina niciodata. Acum sunt in Craiova, si m-am apucat sa gatesc si sa fac un pic de ordine si pe aici, ca e ca la nebuni. Sa nu mai vorbim de aspectul meu, arat ca una scapata de la nr9. Va pup si va doresc o saptamana usoara celor care muncesc si vacanta placuta celor norocoase. PS: vreau sa ma las de fumat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, dar papucii pe care-i ai mai de demult iti mai vin? Ca se poate sa fi schimbat astia masuratoarea. Eu am pantofi intre marimea 39 si 41, depinde de firma. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Soacra-mea a trecut de la 35 la 36 dupa ani de Irlanda in care a umblat foarte mult in cizme de cauciuc (asa mi-a explicat ea). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:18 PM |
|