![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am trecut de la 37 la 38 la pantofi, nu stiu daca mi s-au labartat picioarele sau nu, dar mi-am dat eu seama ca imi e mai bine cu 38. Am insa si pantofi nr 37 care imi sunt foarte comozi.
Herpes n-am avut niciodata (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, bre, dar la tine-i de la bubuta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu poti sa lucrezi de pe o dormeza, ca o odalisca? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
- at -Maat Nu poti sa iti pui sub birou o cutie sau orice pe care sa poti sta cu picioarele in sus?
E de la buba cum zice Ka, nu de la varsta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - at -Happycat- eu am facut prima data herpes la 30 ani. Atunci s-a rasculat sistemul meu imunitar cred ca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bulina: Aug 12 2008, 04:19 PM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina - eu am 32, deci am trecut de hop (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de cateva zile am un cos la buza superioara arata ca naiba acum s a mai micit ca incepe sa se usuce.
s ar putea cu varsta sa se mareasca picoarele la fel ca si mainile , cresc oasele cred (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
bulina |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina - eu am 32, deci am trecut de hop (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Foarte bine "Pisic bucuros"!!! Si eu iti doresc sa nici nu faci vreodata!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu, mainile cresc, chicerele cresc, nasul creste...o sa ne transformam in dinozauri cred.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca facem toate Basedow, la boala asta cresc extremitatile si se bulbucesc ochii
(IMG:http://www-klinik.uni-mainz.de/Zentrallabor/Lab-Web/Bilder/Basedow-2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
aauch! Poza asta e durere! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
yuk, Doamne feri.
|
|
|
![]() ![]() |