![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu vreau sa aprofundez subiectul dar Nimphe, imi poti spune unde si la cine s-a operat mama ta? Am vrut sa-ti raspund pe PM, dar se pare ca nu ai activata aceasta optiune. Mama mea s-a operat la Parhon, la dna dr Ionescu. Mai sunt si altii buni acolo: Stanescu si Demirgean (asta l-a operat si la Basescu). In general, la Parhon, toti sunt buni. Multa sanatate. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce trebuia sa faci? Inscrere manulaa in directoare? Cred ca da, la dezamagirea ta... nu Maat, nu e vorba despre jobul de care ti-am povestit tie in prive. Era un job in QA asta....faceam testare de softuri pt imprimante, lucram in Linux...bleacs. La ala de care ti-am zis tie nici nu mi-am depus inca CV-ul |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata!
Astept sa mi se incarce o lista in sistem. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Ploua si s-a racorit bine de tot la noi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La noi e prima zi de canicula. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am enervat de numa: nimeni nu poate sa-mi spuna daca niste preturi actuale sunt ok pentru ceea ce am de facut eu ori ba. Tu-i mama ei de treaba, ca-mi vine sa dau de pamant cu vreo doi colegi! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu-i vorba de o diferenta imensa, dar s-ar aduna cateva mii de dolari (in pierderea noastra) si toti dau din umeri, ba ca ei n-au primit nicio lista cu schimbari de pret, ba ca s-a facut ceva si i-am demonstrat ca nu s-a facut nimic la produsul respectiv. Grrrrrrr!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Woaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asa sa te tot trezesti! Maat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie-mi urla o sirena in cap...si ziua de-abia a inceput.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Multumesc, Nimphe! Am notat!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:41 AM |
|