![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ella ar trebui sa aibe activat PMul . Verfic acum.
Gata, am rezolvat. Nimphe, poti sa ii trimiti PM Ellei. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cam frec menta la lucru de la o vreme si o fac de-al draku, ca sa fie clar! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Imputitii astia ne aburesc in continuare de pe o zi pe alta...ba ca o sa avem maririle maine ba poimaine....si nimic nu se mai intampla. In conditiile astea am zis si eu ca termin un task in 2 zile si o sa il termin in 7 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
neata v-am spus aseara deci nu ma repet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
daca e sa trag o linie peste vara anului 2008 pe scurt : o mizerie! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) pe ce ca am avut o iarna luuunga si nemaintalnita de grea cele 2 luni de vara canadiene sint o mare deceptie. Sper totusi intr-o vara indiana Fanny asa-i, vazui, bulina e si pe grup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce-as mai freca si eu niste menta. sooomebody aaanybody dati-mi va rog niste menta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
hello my eladies!!!
eu alerg de cateva zile ca nebuna. nici nu am reusit sa deschid calc. vineri amprogramare la dentist. sunt terifiata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) acum plec sa imi iau tel. de la decodat. 70 ron. o groaza de bani (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) v-am pupat si va doresc o zi buna in continuare, sper sa reusesc sa mai intru sa vad ce ati mai facut!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc Maat!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am fost in oras si am cumparat niste cadouri de Sf Maria, ca si cumnata-mea si Mr Szimcsi isi serbeaza numele. Azi nu m-am dus cu ei la tara si sper sa le fac o bucurie cat de mica atunci cand se vor intoarce.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Cald, cald, cald! (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif) (IMG:style_emoticons/default/heat.gif)
Culcat la 1:30, trezit la 5:30 sa vad joacele olimpice, culcat iar la 7:30, trezit la 11 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cool, nu? Mi-e lene sa ma misc, mi-e lene de orice, nu-i bine. Mi-ar placea sa am o piscinoaie in care sa ma balacesc toooata ziulica. Multumesc pentru update. Am vazut-o pe Bulinuţă pe grup si in bar si nu stiam cine e, am crezut ca si-a schimbat cineva nickname-ul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:http://z.about.com/d/hotels/1/0/5/4/moodygardens_pool.jpg) >> Reluarea de la gimnastica de azi dimineata pe tvr1, a inceput chiar acum. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Wow, ce piscina. Nici nu cred ca as avea curaj sa ma balacesc in ea, e prea... perfecta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am comis-o, o duc pe fiica-mea la bazin in graba mare bag 70 cu masina pe strada in oras ca intarziam si cand ajungem in graba am uitat costumul de baie, oooffffffffff fiica-mea vreau la bunica, vreau mp3 player da' de jucarie, n-avea unde ne-am dus sa cautam. Maine iar mergem la bazin da' plec mai repede de acasa sper.
Angel stare d-aia si eu am de ceva vreme si inca nu mi-a trecut, anw trece ea cumva. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ce-as mai freca si eu niste menta. sooomebody aaanybody dati-mi va rog niste menta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) vad ca e menta's momment. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Tocmai azi mi-am luat borcanul cu menta la serviciu. Am observat ca nu fac niciodata ceai din asta acasa si m-am gandit c-ar sade mai bine la serviciu. Am apucat sa si beau un paharut (din planta nefrecata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:07 PM |
|