IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2178 2179 2180 2181 2182 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Aug 13 2008, 11:45 AM
Post #21791

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ella ar trebui sa aibe activat PMul . Verfic acum.

Gata, am rezolvat. Nimphe, poti sa ii trimiti PM Ellei.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Aug 13 2008, 12:01 PM
Post #21792

Musafir

Eu cam frec menta la lucru de la o vreme si o fac de-al draku, ca sa fie clar! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Imputitii astia ne aburesc in continuare de pe o zi pe alta...ba ca o sa avem maririle maine ba poimaine....si nimic nu se mai intampla. In conditiile astea am zis si eu ca termin un task in 2 zile si o sa il termin in 7 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 13 2008, 12:55 PM
Post #21793

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata v-am spus aseara deci nu ma repet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

daca e sa trag o linie peste vara anului 2008 pe scurt : o mizerie! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) pe ce ca am avut o iarna luuunga si nemaintalnita de grea cele 2 luni de vara canadiene sint o mare deceptie. Sper totusi intr-o vara indiana

Fanny asa-i, vazui, bulina e si pe grup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ce-as mai freca si eu niste menta.
sooomebody aaanybody dati-mi va rog niste menta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
albinuza
post Aug 13 2008, 01:28 PM
Post #21794

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

hello my eladies!!!
eu alerg de cateva zile ca nebuna. nici nu am reusit sa deschid calc. vineri amprogramare la dentist. sunt terifiata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
acum plec sa imi iau tel. de la decodat. 70 ron. o groaza de bani (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
v-am pupat si va doresc o zi buna in continuare, sper sa reusesc sa mai intru sa vad ce ati mai facut!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Aug 13 2008, 01:47 PM
Post #21795

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc Maat!

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 13 2008, 02:22 PM
Post #21796

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu am fost in oras si am cumparat niste cadouri de Sf Maria, ca si cumnata-mea si Mr Szimcsi isi serbeaza numele. Azi nu m-am dus cu ei la tara si sper sa le fac o bucurie cat de mica atunci cand se vor intoarce.

+Quote Post
Lexie
post Aug 13 2008, 02:22 PM
Post #21797

Musafir

Neata! Cald, cald, cald! (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif) (IMG:style_emoticons/default/heat.gif)

Culcat la 1:30, trezit la 5:30 sa vad joacele olimpice, culcat iar la 7:30, trezit la 11 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cool, nu?

Mi-e lene sa ma misc, mi-e lene de orice, nu-i bine. Mi-ar placea sa am o piscinoaie in care sa ma balacesc toooata ziulica.

Multumesc pentru update. Am vazut-o pe Bulinuţă pe grup si in bar si nu stiam cine e, am crezut ca si-a schimbat cineva nickname-ul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

(IMG:http://z.about.com/d/hotels/1/0/5/4/moodygardens_pool.jpg)

>> Reluarea de la gimnastica de azi dimineata pe tvr1, a inceput chiar acum.

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 13 2008, 02:26 PM
Post #21798

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Wow, ce piscina. Nici nu cred ca as avea curaj sa ma balacesc in ea, e prea... perfecta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 13 2008, 07:39 PM
Post #21799

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am comis-o, o duc pe fiica-mea la bazin in graba mare bag 70 cu masina pe strada in oras ca intarziam si cand ajungem in graba am uitat costumul de baie, oooffffffffff fiica-mea vreau la bunica, vreau mp3 player da' de jucarie, n-avea unde ne-am dus sa cautam. Maine iar mergem la bazin da' plec mai repede de acasa sper.
Angel stare d-aia si eu am de ceva vreme si inca nu mi-a trecut, anw trece ea cumva.

+Quote Post
Fanny
post Aug 13 2008, 09:01 PM
Post #21800

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(Cleo @ Aug 13 2008, 01:55 PM) *
ce-as mai freca si eu niste menta.
sooomebody aaanybody dati-mi va rog niste menta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) vad ca e menta's momment. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Tocmai azi mi-am luat borcanul cu menta la serviciu. Am observat ca nu fac niciodata ceai din asta acasa si m-am gandit c-ar sade mai bine la serviciu. Am apucat sa si beau un paharut (din planta nefrecata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2178 2179 2180 2181 2182 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:07 PM