IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2180 2181 2182 2183 2184 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Aug 13 2008, 10:19 PM
Post #21811

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://content.sfalist.com/Cape%20codder_small.jpg) (IMG:http://content.sfalist.com/Cape%20codder_small.jpg)
(IMG:http://content.sfalist.com/Cape%20codder_small.jpg) (IMG:http://content.sfalist.com/Cape%20codder_small.jpg)
Bravos, Pisoi fericit!
La mai mare!

si un Long Island (ca are rom, cum iti place tie!)
(IMG:http://content.sfalist.com/LongIslandIceTea.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Aug 13 2008, 11:18 PM
Post #21812

Musafir

Felicitari, Happy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa fie intr-un ceas bun!

Noapte buna si de pe planeta mea!

+Quote Post
Vanillina_77
post Aug 14 2008, 08:37 AM
Post #21813

Dependent

Group: Dependent
From: Brasov
Member No.: 3,777

Neata....,delicios cocteilul de mai sus.... (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 14 2008, 09:04 AM
Post #21814

Musafir

happy, felicitari!
Neata!

Am ajuns asta-noapte la 1 acasa, am mai povestit o ora cu Mr. kalua, iar la 6 jumate desteptarea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si am o gramada de chestii de facut si terminat la serviciu. Neaparat azi.

+Quote Post
Teocris
post Aug 14 2008, 09:15 AM
Post #21815

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Eu azi am o licitatie si am niste emotii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
M-am ocupat singura de ea. Sper sa iasa bine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ca noaptea trecuta nici n-am dormit ...

+Quote Post
Fanny
post Aug 14 2008, 10:33 AM
Post #21816

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si eu am emotii cand stiu ca urmeaza un eveniment important a doua zi. Iti tin pumnii sa iasa totul minunat, Teo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
happyCat
post Aug 14 2008, 10:43 AM
Post #21817

Musafir

Neata de la Pisoi,

Teo, tinem pumnii cu licitatia!

Azi noapte m-am trezit din somn ca au trecut pe deasupra acoperisului( sau cel putin asa de tare se auzea) niste elicoptere, parca erau din alea de razboi, asa m-am speriat!

+Quote Post
Cleo
post Aug 14 2008, 01:27 PM
Post #21818

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bafta Teo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

neata girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

eu sint o Mafalda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca e sa se intample ceva neplacut am niste emotii cumplite, de fapt o stare de neliniste cu 2 zile inainte. chestie verificata de mii de ori

apoi daca e ceva in neregula cu cineva drag mie la fel simt.
frate-meu a facut armata la Brad langa Deva si-a prins si revolutia. Brad era la peste 400km de M-Ciuc si ca atare a venit rar acasa insa cand venea ne facea surpriza. Insa eu stiam ca vine si-i spuneam mamei "vine Z. " iar ea ma mai intreba uneori "ce simti? vine Z acasa" ... " mmmmm nu"

suna SF insa chiar sint chestii pe care le anticipez si n-am vreo explicatie stiintifica la asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 14 2008, 01:38 PM
Post #21819

Musafir

auch Cleo...pai si nu ti se intampla sa ai stari din astea, sa iti faci tot felu de ganduri rele si pana la urma sa nu fie nimic?

+Quote Post
Cleo
post Aug 14 2008, 02:11 PM
Post #21820

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nu prea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
insa nu am ganduri rele in general. daca sint "evenimnte" care se apropie si necesita reusita si am un bad feeling ... mi se cam confirma

alt exemplu: la mine prima impresie este infailibila. poate mi-o schimb pe parcurs insa cand se inchide cercul revin la prima impresie ...buna sau rea.

ne-am cumparat o masina 2nd hand un nissan murano de fapt ne-am dat dodge caravan-ul pe un 4x4 la care visam de ceva vreme. Am fost s-o vad si eu pana sa semnam intr-o sambata cand dealr-ul era inchis insa se putea circula prin curte. si-am vazut-o si am avut un bad feeling insa am cumparat-o totusi
sotul meu a dus-o la verificare la un alt garaj si-au spus ca trebuie schimbata cureaua de transmisie ca-i fisurata (asta in conditiile in care ni s-a spus ca totul e perfect) ... ne-am programat la garajul dealerului pt ca e in garantie si asta s-ar fi petrecut dupa un w-end in care am plecat la Toronto 1200km dus intors. La intoarcere ni s-a aprins becul "service engine soon" ... what??? ... deci masina are o defectiue serioasa si noroc cu drumul asta pt ca am anulat contractul. Am scris prea mult si nici nu vreau sa ma laud in vreun fel dar pesemne am un al 6 -lea simt ceva mai zelos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2180 2181 2182 2183 2184 > » 
Closed TopicStart new topic
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:25 PM