![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Phili, sa fie intr-un ceas bun!
Eu am visat numai porcarii....valuri uriase, inundatii,tampenii de astea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata! (si-un rachiu sa-mi spele greata (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) )
Cand ma gandesc ca maine noapte sunt in tren...Si cand ma gandesc ca trebuie sa inghit si sa tac inca o saptamana... (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Dar cand ma gandesc ca doar o saptamana ma desparte de mult-asteptatul, mult-visatul si mult-planuitul concediu de gugustiuci singurei si indragostiti, un zambet (tamp si larg) imi lumineaza fata. O fi de la soare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Licitatia a decurs bine. Am avut doua mici scapari(remediate la fata locului). Nu cred ca vom castiga. Au fost altii cu preturi mai bune. Multumesc pentru urari si ganduri bune. Maat, foarte tare frate! Adica soro! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Cleo, o prezicere pentru fata ai? Kalua, concediu placut! Eu am program administrativ in a doua jumatate a concediului. Roxi, Althe pe unde sunteti? Bebicii frumusei ce fac? Scorpi, si tu te-ai dat la fund? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata.
Teo, burtica lui Althe e AICI cu explicatiile de rigoare. Cat despre fetele care trag chiulul, mi-e ca o fac motivat (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) de vacanta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La inceputul toamnei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Astept cu nerabdare.
|
|
|
![]()
|
|
Pai distractie placuta!
Eu incep de maine cica. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, la multi ani fetitei tale! Sa-ti traiasca (eu tin minte ca e Marie)!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Azi se anunta mare caldura, again (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Avem una bucata spammerita care vinde blugi la 200 ron la Frumusete si Moda (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Sariiiiitiiii! Iar am mare lene in mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La multi ani sarbatoritelor de astazi! Cand dati de baut? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gata, i-am dat peste ochi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc Maat. Da, unul din prenume este Maria.
La muti ani si tie, pentru ca si tu esti Maria (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xdCJ7reAMYY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xdCJ7reAMYY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:59 AM |
|