![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! La multi ani Mariilor!
Kalua, sa ai un concediu minunat, asa cum iti doresti! Aaa, am mai vrut sa zic ceva dar am uitat! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma bucur mult Phili pentru voi! Detalii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca e un fel de regula nescrisa. Cand sunt decisa sa accept un job si am facut-o, incep sa imi apara si alte propuneri si sa imi spuna ca ma vor in alte parti. Propuneri care pana acum evident nu se aratau si in alt context, m-ar fi interesat. Ma intreb de ce s-a inregistrat userul www.digital-foto-video.ro! Aveti cumva vreo banuiala? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pentru urarile de concediu. Dar pana atunci sa dea Domnul sa le facem pe toate acasa. Nici nu va inchipuiti cum arata sufrageria, care nu-i mica, plina cu lemnele din camera copilului! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Camera x trebuie sa ramana goala-goluta cand plecam pentru ca in absenta noastra se va pune laminatul.
Herpesul meu e foarte cumsecade, nici nu se vede si se pare ca se pregateste sa-si ia ramas bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Phili, exact, detalii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hmm...detaliii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pai ce sa va spui...ca e un tip super atent, grijuliu, cu simtul umorului... Si ma indragostesc din ce in ce mai rau (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Au fost 4 zile, dar eu le-am simtit ca pe o viata. Exact asta a fost senzatia pe care am avut-o in permanenta: ca ne cunoastem dintr-o alta viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ca stim exact ce ne place si ce nu. Acus nu pot decat sa ma rog sa o tinem tot asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vedeti ca am pus acus cateva pozici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da pozici cu baiatu nu pui? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu ca nu am vrea sa vedem poze cu tine, dar cu tine ne-am lamurit demult ca esti frumoasa si sexoasa, vrem sa vedem baiatu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pus si poza cu baiatu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Totul a fost asa cum a trebuit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce simpatica e Phili cand spune asta..eu nu inteleg mai nimic, dar banuiesc ca nici nu ar trebui! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar nah, nu vreau sa fiu asa curioasa ca Angel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maat, esti mortala cu semnatura aia! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) E creatia ta?? This post has been edited by sweet_girl: Aug 15 2008, 04:59 PM |
|
|
![]()
|
|
Cum bre nu intelegi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Adicatelea a fost fooarte fain si m-am simtit bine. Dar nici nu ma asteptam la altceva din partea lui (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ptiii....parca mi-a luat mintile...Numa il laud (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma asteptam ca baietu' sa fie mai...copchil. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cati ani are, Phili?
Sa o tineti tot asa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E am dormit fix doua ore azi noapte, de la 6 la 8, apoi am umblat toata ziua, asa ca sunt chiauna. Am ajuns acasa pe la 4 si m-am pus sa dorm, insa am avut numai cosmaruri, asa ca acum sunt si treaza si speriata de moarte, ca sunt singurica acasa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
La multi ani tuturor Mariilor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:09 AM |
|