![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci mai are o casnicie la activ? Copii are? Nu vreau sa iti stric bucuria si sa te dadacesc, dar casca ochii la detalii. O exa nevasta nu e mare branza daca nu e genul isteric ce nu s-a impacat nici acu cu gandu si mai spera inca sa il obtina inapoi. Dar cu copiii e mai problematic.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Da, are si un bebel.
Am discutat aspectele astea cu el si cred ca le-am lamurit. Ne-am inteles si nu cred sa avem probleme. Oricum din punctul asta de vedere mi-am pastrat o rezerva.Asa, pentru sufletul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si oricat de indragostita as fi, stiu ca totul poate fi un foc de paie care s-ar putea stinge oricand. Mai ales ca suntem foarte la inceput. Insa eu dau oamenilor credit 100%, si apoi scad. Sper sa nu fie cazul, dar nu poti sti niciodata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, oricum tu esti in timpului anului scolar mai mult in capitala... Ma gandesc acum ca bebelul o fi mic, iar tu ai ata la copii, nu cred ca de-aici vor veni problemele. Numai ca pot aparea dezamagiri de genul - voi vreti sa plecati in concediu si copilului i se intampla ceva si el nu mai poate merge sau belele dintr-astea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa, un copil este o responsabilitate in plus si o legatura permanenta cu exa, dar cu multa comunicare, treceti si peste asta.
Dar apropo, esti sigura ca e exa, nu? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am bagat varza cu afumatura si carnati in mine, dumnezeiasca. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
De fapt nu stiu daca-i chiar asa de buna, n-am apucat sa mananc ceva si acum as fi halit si chietre macinate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am cam dat la fund, Teo, hm? Asa-i. Cu caldurile astea asa mi-e o leneeee. Saptamana asta am fost in concediu si cam suparata ca nu am gasit sa merg nicaieri. Eh, asta e.
Luni m-am certat cu mama. Vesnicile ei nemultumiri ca de ce nu is maritata, ca de ce nu am cea mai minunata slujba si tot din alea. Si sunt "rea" si "fara minte" pentru ca asa i-o spus ei un popa si pentru ca nu merg la biserica si nu o ascult sa ma duc sa-mi cante ceva sarlatan de popa pentru farmece si descantece pe care ii convinsa ca le am pe cap (la fel pentru ca i-o spus ei un popa). Incerc sa nu o mai bag in seama ca altfel o iau razna. Si cu siguranta daca as avea tot ce imi reproseaza ea acum ca nu am tot nu ar fi multimita. Pentru ca nu poate, no, nu poate sa nu se planga de ceva. La fel cum notele de 8 si 9 nu erau indeajuns de bune si nici 10 nu era foarte interesant daca luau si alti copii si la fel cum a stambat din nas dezamagita mereu cand nu reuseam sa iau bursa in facultate. Marti si miercuri primesc amenintari pe messenger ca mi se pregateste ceva. Din alea cu 'moldoveanca imputita', urari de bine si alte tampenii.. Inceputul a fost bun, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Promitator. Lasand la o parte toate picanteriile si distractiile astea m-am tot gandit eu ce sa fac ce sa fac daca tot nu ma duc nicaieri. Asa ca marti am fost la strand si am facut baie, miercuri si vineri am facut impachetari bruno vassari in sauna cu infrarosii, joi masaj de relaxare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate e nimic pentru voi, dar eu n-am mai facut din astea si am zis 'ia sa vedem domle cum ii... sa ne rasfatam si noi' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In rest stau si ma uit la transmiterile de la olimpiada, mai citesc... si ma uit la 'tanar si nelinistit' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu pot sa va explic ce bine ma simt cand ma uit la serialul asta. Nu, stati linistite nu pentru ca e serialul vietii mele ci pentru ca daca pot sa ma uit la el inseamna ca sunt intr-o zi cand ar trebui sa fiu la lucru, dar nu sunt. Ma simt ca in vacanta, simt concediul din plin. Ciudat, nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asa ca, fetelor, asa is de fina acum si frumoasa de nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Phillia, iti doresc momente cat mai placute cu domnu' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kaluuuuuu, si eu vreu in hawaii!! hawaii hai hai !! Azi a fost foarte cald si in Cluj. Sper sa treaca repede. Da' tot nu vreau iarna. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scorpi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mortala esti asa fina si frumoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
imi pare rau pt restul de peripetii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Philia hai sa-ti dau un sfat necerut. Bucura-te de ce ai insa pastreaza-ti o doza buna de luciditate. Indragosteala de la inceput e imbatatoare, am patit-o si eu insa din calcul inteleg ca ai 20 de ani, cu jumatate de gura spui ca nu te vezi in rochie de mireasa cu celalata ca te vezi. Eu ti-as sugera sa nu te vezi pt inca ceva ani. Dragostea n-are a face cu certificatul ala. De ce sa te legi la cap fara sa te doara? cine v-ar impiedica s-aveti o relatie de lunga durata fara hartie? Vorbesc de inceputuri si lasa inceputurile astea sa fie intinse pe cativa ani, 4-5. Nu glumesc si nici nu vreau sa fac pe interesanta. Sint chestii pe care le inveti in timp si le inveti inevitabil. Graba strica treaba! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) scorpi, da' de ce nu te duci la descantat? O multumesti pe mama ta, simte si ea c-a facut ceva pentru soarta buna a copilului, iar tu nu mori acum dac-o faci.
Si de ce ziceai ca esti nemaritata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apropo de nemaritata: o colega de-a mea, 36 de anisori (dar arata foarte bine tipa, nu-i dai nici 30), e chiar terminata ca ea inca n-are pe nimeni serios. Ea-i din generatia aia cu yuppies, cariera, high life si-n niciun caz familie, asta era sloganul cand avea ea 20 de ani. Si cu timpul s-au rarit tipii de Doamne-ajuta si ea-si plange acum in pumni ca probabil nu va ajunge niciodata femeie la casa ei, cu barbat si copil. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si, dupa cum am spus, chiar arata bine si are si ceva-n cap. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Scorpi, sa stii ca si eu am aceeasi chestie cu "Tanar si nelinistit". Intotdeauna il savurez cu bucurie, pentru ca are gust de vacanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Credeam ca numai eu sunt nebuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, nu ma duc 1 pentru ca apoi gaseste altceva sa ma bata la cap si nu suntem oricum niciodata nicaieri si 2 refuz sa dau vreun ban la vreo biserica sau sa ingros vreo burta de popa. Si oricum ea ii toata ziua cu lumanari si pomelnice si posturi sa-mi alunge mie farmecele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ii spun popii tot felul de minuni, insa nu se invata minte. Acum vreo 2 luni era foarte convinsa ca eu am pe unu cu alunita dupa gat dar nu vreau sa-i spun ei, dar ca imediat dupa Pasti ma duc cu el acasa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiu cum se face ca moldova ii plina de popi clarvazatori si plini de har. Oare v-am povestit de ala care a vrut sa-mi scuipe tuica de prune intre ochi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu-s maritata pentru ca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru ca nu-s. Pentru ca nu s-a intamplat. Nici nu am ce-i drept asa o istorie mareata cu partea masculina, o singura persoana mai importanta in rest asa fasaituri scurte sau pasiuni trecatoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nimic important in prezent. Cool, Szi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 04:01 PM |
|