![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi, Shoppen se cheama filmul. Pe mine m-a distrat cum putine filme au facut-o. Voi nu veti putea gusta dialectele, care dau si ele personajelor o anumita nota, dar filmul merita vazut. Mama unei prietene de-ale mele fara prieten de 5 ani, a incetat s-o bata la cap dupa ce-a vazut filmul asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu-s nemaritata, dar nu ma bate mama la cap. Tata ar face-o, dar l-a dat mama pe brazda. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Phili....relax and just have fun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Singura problema e ca pe la 40 de ani chiar si astia divortatii intra in starea aia de panica : or sa imbatranesca singuri vaaai si nu o sa fie nimeni acolo sa le faca o ciorba si sa ii stearga la cur. Asa ca daca el zici ca a adus subiectul in discutie inseamna ca tatoneaza terenu sa vada daca te-ar interesa oferta sau nu, sa stie si el ce sa faca pe viitor. Pe mine nu ma streseaza mama cu maritatu...din contra imi tot zice din alea cu "asa-s barbatii, toti is la fel, las ca ai vreme" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tata-miu in schimb se plictiseste rau si cica ar vrea un nepot sa aiba ocupatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca de maritat poate m-as marita la un mom dat daca m-ar apuca damblaua, ca in fond e doar o hartie pe care nu pun mare pret. Dar gandu la facut copii ma sperie intr-un hal fara de hal, nu stiu cand o sa incep sa gandesc altfel. Copii parca as vrea la un moment dat, dar sa nu trebuiasca sa ii fac eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
or sa imbatranesca singuri vaaai si nu o sa fie nimeni acolo sa le faca o ciorba si sa ii stearga la cur. Angel, m-ai distrat teribil la faza asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ca sa nu mai zic de faza cu facutul copiilor de altcineva. Pai sa stii ca se poate, dar e altceva cand e al tau. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Phili, ma bucur pentru (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ta! Vezi, ce cautam eu sa te solicit cand am venit la Craiova cand tu erai deja luata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angel, o sa-ti doresti copii in momentul in care vei cunoaste un om pe care-l vei simti ca fiind the one. Da, exista si sentimentul ala, sa stii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sunt intr-o stare foarte aiurea, am 1000 de ganduri ce-mi circula prin minte, vreo 100 de motive de nemultumire, vreo 10 pitici pe creier care-mi danseaza si imi vine sa ma bat singura. M-am si ciondanit aiurea cu al meu pentru ca's proasta si ma las influentata de chichite care mi se spun si pe care le rumeg si pe care, fie ca le cred cu toata taria sau numa cu jumate, i le arunc lui, desi n-ar trebui. Si mai devreme, nu am putut respira cum trebuie timp de jumatate de ora , nu puteam sa trag bine aer in piept, cred ca de la starea asta de stres pe care mi-am creat-o. I'm totally dumb! (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scorpi mortal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa-i citesc si mamei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
e de ras, dar si de plans cand te gandesti ca totusi sint oameni care cred orbeste. uite ca-mi spune mama din cartea Paria a lui Pascal Bruckner pe care tocmai a terminat-o ca era un brahman (actiunea se petrece in India, aviz kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) care le-a dat unora sa bea apa in care si-a spalat picioarele si-apoi le-a dat si-un pahar de pipi cu explicatia "asta-i si mai bun" (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Philia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hai sa ma zic tineretea are o aroganta imbinata cu naivitatea abolut adorabile si daca intalnesti persoanele potrivite pana te coci bine, cele 2 trasaturi vor duce la ceva frumos. Exista desigur si varianta cealalta pe care n-am s-o aprofundez. N-am absolut nimic impotriva diferentelor de varsta de la un moment dat incolo insa pana acolo, pana la momentul acela dat, conteaza. Un tip la 34 ani as zice ca-i destul de copt pt o relatie serioasa pe cand o femeie la 20 de ani mai trebuie sa mai aiba timp sa compare, mai are nevoie de timp sa se parguiasca. Traieste clipa as zice si-i perfect, planurile serioase nu merita facute acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie sa inteleg ca ai facut un atac de panica la cum l-ai descris :| Najpa cam nasol. Daca ai motive de nemultumire incearca sa le exprim cumva intr-un mod constructiv, nu sa i le "strigi", pentru ca asa nu rezolvi in veci nimic.
Legat de intalnirea lui "The one" care ma va face sa imi doresc copii, da-mi voie sa iti spun ca ma indoiesc. Nu as crede ca toate functionam la fel. Eu de exemplu cu fiecare barbat cu care am fost (mai mult de 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) am fost convinsa ca e The One (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si parca una din dati mai mult ca niciodata. Cu toate astea gandul la facut copii a ramas asa ca o constanta de-a lungul timpului. Imi plac copiii dar ma panicheaza procesul prin care trebuie sa treci ca sa il faci si ireversibilitatea lui. :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Scorpi, esti mortala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Rad pe scaun ca nebuna!
Dar cine e "psihopatul" cu mesajele? Si tu ce ii zici? Cred ca parintii sunt toti trasi la indigo, cu mici diferente, care ies in urma multiplicarii la indigo! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ai mei o tin intruna cu fixatiile lor, de in fiecare zi ma bucur ca nu mai stau acasa ole si I'm on my own. Si ai mei ma streseaza cu maritatul ((IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ), iar pe taica-miu l-au napadit iar instinctele paterne pe care nu si le mai exercita asupra mea si cica vrea un copil pe care sa mi-l creasca el si sa ii aline "batranetea". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si a zis-o de atat de multe ori, incat am inceput sa ma indoiesc ca e gluma! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe mine ma sperie ideea maritatului si statul cu o singura persoana toata viata, pe care ajungi sa o cunosti mai bine decat tine (cu toata tabieturile, obiceiurile alea weird), monotonia care se instaleaza si faptul ca nu mai lupti pentru celalalt, copiii. Ma sperie gandul de a avea o viata din asta normala, clasica (eu care am fost totdeauna altfel), de a simti linistea aia pe care toti spun ca o vor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (pe care eu ma gandesc ca ai tot timpul sa o simti in viata de dincolo, nu acum) si cred ca incep sa aberez, you get my drift. Daar imi place din ce povesteste Kalua si fam kaluana, calatoriile lor in tinuturi exotice, barbatul cu simtul umorului si ea e tot timpul foarte tanara si actuala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai vezi mai sweet...marriage is what you make it (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kalua nici nu e maritata uite...si are parte de toate beneficiile vietii de cuplu cu toate astea. Smechera! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar sunt sigura ca iti va confirma si ea ca nu e tot timpul fun and games, calatorii in tinuturi exotice si toate cele. Tre sa fii realist si constient ca apar si tot soiul de probleme, ca tre sa mai faci si compromisuri, dar ca exista si parti frumoase care fac ca toate astea sa se merite. Nu stiu...asta e parerea mea cel putin.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca am mai avut atac de panica pana acum, probabil a fost o stare de anxietate mai puternica. Cert e ca e neplacut. Am sa discut astazi cu el, sa-i explic niste lucruri care ma apasa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cat despre the one, si eu aveam exact aceeasi parere, ca eu nu fac niciodata copii, ca n-are sens, ca bla bla, pana a aparut the one si cand m-am gandit la copii, n-am mai simtit repulsie si gandul ca nu vreau, ci am simtit ca ar fi frumos sa fie. Probabil ca e asa cum spui tu, nu toate simtim acelasi lucru, insa la mine asa a fost si-mi imaginez ca nu sunt singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:06 AM |
|