IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2190 2191 2192 2193 2194 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Aug 16 2008, 10:31 AM
Post #21911

Musafir

kalua, de ce nu esti maritata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Habar n-am cine-i 'psicho'. Habar n-am nici ce fac ... ca cica fac ceva si o sa dau socoteala. Eu n-am zis nimic, nu-mi pun mintea cu nebunii.

Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2008, 12:17 PM
Post #21912

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iupiiiiiiiiii! Am reusit sa ii fac singura conectiunea de la noul meu laptop!

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2008, 12:17 PM
Post #21913

Musafir

Nu stiu cat se schimba cu maritisul o relatie, dar odata cu aparitia unui copil totul este altfel. Cativa ani se pierde mult din spontaneitate (la cine a avut-o inainte), cel putin asa a fost la noi, care n-am avut bunici care sa ne tina bebelul cand ne-ar fi traznit noua sa facem ceva (ai mei lucrau si ai lui nu erau in tara; dar maica-sa oricum nu prea are treaba cu nepoatele-i).
Dar pana la copii important este de gasit un partener pe care sa-l iubim, respectam si care sa nu aiba multe "proprietati" pe care am vrea sa le schimbam. Si la el sa stea treaba la fel. Si asta-i punctul nu foarte usor de realizat. Si cu cat trec anii, cu atat suntem mai constiente de ce ne face bine si de ce nu, deci selectia devine din ce in ce mai riguroasa, iar numarul potentialilor parteneri se reduce de la sine.

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2008, 01:00 PM
Post #21914

Musafir

Am avut o noapte foarte visatoare. Printre altele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am visat despre cleolica, mai avea un baietel de cativa anisori si eu o faceam cu ou si cu otet ca nu ne-a spus de el (dupa ce-mi trecuse socul). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 16 2008, 01:24 PM
Post #21915

Musafir

Nu gasesc filmul ala nicicum, Kalu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2008, 01:58 PM
Post #21916

Musafir

scorpi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La noi este si la videoteca, si de cumparat la amazon.de (dar aici e numai pe germana). Chiar am citit acum un review, spunea o tipa ca l-a vazut la cinema in Londra (titrat) si ca si englezii erau pe jos de ras. Am mai citit si niste reviewuri nefavorabile, nu stiu ce vroiau oamenii aia, e un film foarte, foarte reusit facut cu extrem de putini bani, plin de clisee, e-adevarat, dar reda exact singles-ii (majoritatea lor) din ziua de azi. Concluzia mea: oricarui om care-i impacat cu sine ii place filmul asta, ii vede si samburele de adevar si-l gaseste foarte amuzant.

+Quote Post
Cleo
post Aug 16 2008, 02:18 PM
Post #21917

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kari (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

eu azi noapte mi-am reinstalat windows-ul pe laptop bicoz saptamana trecuta a fost furtuna, a traznit una zdravana, s-a luat curentul, mi-a murit PiSi-ul si laptopul din simpatie (ca alta explicatie n-am) s-a decis sa-si beleasca (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) wireless-ul deci azi noapte cand am vazut ca tine 35 de minute toata chestia am zis ok io ma culc tz-ai gasit ca a inceput sa cante taaare si trebuie sa scriu una alta sa terminam reinstalarea deci cu un sfert de ochi deschis am facut-o si pe-asta. Azi dimineata tot buimaca hai sa-mi descarc messengerul si din graba am apasat pe DA trimite invitatii la toata lista mea de contacte (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asa ca ii invit si pe unii cu care n-am vorbit de ani de zile sper sa nu-mi raspunda (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) .. insa am prins-o pe pesca pe fir si-am povestit ca fetele. well macar un lucru bun a iesit din asta.

s-aveti un w-end fain

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2008, 02:31 PM
Post #21918

Musafir

Mr.kalua a facut un scurt circuit ieri, la varuit (a ajuns probabil oleaca de vopsea inauntrul prizei) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa ne fi vazut bajbaind prin sufrageria plina de lucruri adapostite acolo provizoriu pana cand am dat de o lanterna... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Azi am mai dau cu pensonul pe la niste colturi si pisica avea chef de joaca: a trebuit sa-i spal labele din fata de doua ori.
Apropo matza: aseara ma intalnesc cu vecina de alaturi, aia care are dihania de caine cateodata. Si mi-a povestit ca dimineata cainele iese pe balcon, se uita imediat daca Maui e pe-acolo, daca nu, se duce trist in casa. Cand dulaul e in casa si usa de la balcon e inchisa, vine pisica si se pune in fata usii si asteapta acolo ca o statuie pana se urneste cainele si incepe sa latre. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
happyCat
post Aug 16 2008, 02:31 PM
Post #21919

Musafir

QUOTE(angeldust @ Aug 15 2008, 08:17 PM) *
Phili....relax and just have fun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Singura problema e ca pe la 40 de ani chiar si astia divortatii intra in starea aia de panica : or sa imbatranesca singuri vaaai si nu o sa fie nimeni acolo sa le faca o ciorba si sa ii stearga la cur.

Eu zic ca nu e asa.

Kalua, daca ai indoieli cu mancarea in concediu, mai bine sa eviti carnea, pestele, scoicile, crevetii &co, ca astea sunt in general cele care cauzeaza probleme cu burtica. Vorba ta, da-i cu fructe sau ia-ti ca Charlotte din Sex and The City cutiute cu iaurt si mai stiu eu ce. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a fost foarte funny faza aia din film.
Vai ce faza haioasa cu pisica si cainele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2008, 02:37 PM
Post #21920

Musafir

Nu am indoieli in privinta igienii sau a apei, ci pur si simplu mancarea americana ma cam sperie.
O prietena buna de-a mea se duce cu familia (parintii si fratele) in fiecare an cam o saptamana la New York, sunt ei indragostiti de orasul ala. De vreo doi ani incoace nu mai au probleme nici de sanatate, nici de gust: au gasit un magazin alimentar cu produse europene si cumpara numai de-acolo si-si fac singuri si mancare gatita.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2190 2191 2192 2193 2194 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:35 AM