![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua mortala faza cu pretenarii nevorbitori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
apropo de hawaii, o prietena a stat 2 saptamani in kawaii si ei is vegetarieni a zis ca a fost foarte foarte placut suprinsa de oferta de produse, mare mare varietate de produse bilogice si ecologice. A venit super incantata. Eu zic sa nu-ti faci probleme cu mancare pt ca sigur e pt toate gusturile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti fie gura aurita, cleo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma duc sa cumpar culoare portocalie pentru o bucata de perete. Am reusit sa facem camera iar alba (era un movuliu discret). |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca nu e asa. Happy....ne zici si motivul sau tre sa acceptam ideea ca atare? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pai am gura aurita! nu se vede? e un dat. nothing we can do about it! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
kalua adica a fost mov si-acu e alba sau a fost culoarea x, ati incercat mov (cum am facut eu cu verdele meu fistichiu in baia de jos) si pt ca era no-no ati trecut la alb? imi place combinatia alb cu portocaliu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Portocaliu am si eu in dormitorul de jos. Tavanul e alb. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, am si eu cateva exemple ca nu-i intotdeauna asa, barbati divortati in a doua casatorie si abia acum chiar ca si-au gasit un partener de viata, si la bine, si la rau. Iar chestia cu stersul la cur...asta este daca o fi sa fie, cu prima, a doua sau a sasea sotie. Ceea ce ai spus tu despre barbati este echivalent cu femeile peste 30, 35 de ani, care se iau cu oricine, numai sa intemeieze o familie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Camera a fost 6 ani movulie cu tavanul alb. Acum o facem alba cu o bucata de perete portocalie (dar portocaliu tipator). Accesoriile vor fi tot portocalii - perdele, un covoras rotund (pe asta trebuie sa-l mai gasim), poate o veioza. Asa vrea copilul... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Parca zicea kalua mai sus cat de stupida e intrebarea asta, de ce nu esti maritata si mie mi se pare aiurea sa intrebi pe cineva asa ceva sau cand te mariti alta din sectiunea asta.
Pt. mine imi e egal daca cineva e maritata sau nu, conteaza cel mai mult sa te intelegi cu partenerul. Philia bucura-te de what it is in present si eu cred ca tre' sa lasi acolo un spatiu nealocat just in case. Spor la treburi Kalua. Tre' sa ma apuc si eu sa fac neste sarmale si neste branzoaice, nu prea am chef da' mi-o venii el pe parcurs. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Suna faina noua amenajare a dormitorului zanei tale, K! Eu sunt fan portocaliu. (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai n-o fi intotdeauna asta kalua, stiu si eu exemple. (Chiar una din cele mai reusite casatorii pe care le-am observat era intre un el si o ea trecuti de 35 de ani, ambii cu cate o casatorie la activ si el cu 2 copii din prima casnicie. ) Dar se intampla de destule ori asa. Stiu cazuri in care barbatul era musai setat sa se insoare si nu e vorba ca a luat-o pe prima care ar fi zis "Da",dar le excludea din start pe alea care ar fi zis "Nu" sau "Da...dar nu acum...nu prea stiu sigur" sau care nu se mulau pe profilu de sotie ce il avea el in cap.
Am auzit din gura unui barbat spre socul si surprinderea mea idei de genul "Da...cutarica e beton, desteapta frumoasa si facem sex de nota 10. Dar nu e genul pe care vreau sa o duc la mama acasa, asa ca mai caut" :| Mie una mi se pare ca barbatii nu is cu mult diferiti de femei cand vine vorba de "saptamana oarba". Si cam toti aia care fac pe masculii fatali si insira vrute si nevrute despre cum ei nu o sa se insoare niciodata, ajung sa se insoare rapid cu cate una care pare mosquita muerta dar le intelege toate frustrarile si le da sentimentul ala de siguranta. Si nu o recunosc fatis dar asta cautau cu disperare all along. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca nu e asa pentru ca personal cunosc multi barbati divortati, peste 40 de ani, care acum ca au scapat dintr-o casnicie nereusita, nici prin gand nu le mai trebuie sa se lege la cap din nou. Se bucura de libertatea pe care o au, au prietene cu care au relatii bune, insa nu cred ca isi fac griji de ce va fi la batranete.
Unul dintre cunoscuti e chiar un tip foarte fain, nu a fost casatorit niciodata si nici nu are de gand, are 60 de ani si are si gagici, nu prea stiu eu detalii, dar l-am vazut cu cutii de prezervative (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci asta zic eu despre barbatii divortati. Nu generalizez insa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cunosc si eu barbati care s-au casatorit ceva mai tarziu, o singura data si casnicia tine. Si dupa ce au avut la viata lor femei adevarate, frumoase, destepte si devreme acasa, si-au luat niste neveste de doi bani. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Poate se gandesc ca nu fac fata pe timp indelungat cuiva care-i tine in priza si intelectual, si fizic si mai stiu eu din ce punct de vedere...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:59 AM |
|