IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2192 2193 2194 2195 2196 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Aug 16 2008, 03:48 PM
Post #21931

Musafir

Da...posibil sa fie de vina faptul ca nu prea am exagerat de mare tangenta cu barbati din segmentul de varsta 40-60. De aia io sincer nu prea cunosc multi din astia care vor sa imbatraneasca singuri. Cunosc vreo 2 dar nu e din cauza ca asa vor ci din cauza ca sunt asa distrusi saracii incat nici nu au curaj sa isi caute nici nu au prea mare cautare. Unu din ei e unul din sefii mei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Saracul el nu e baiat rau si nici prost dar are o atitudine din aia tafnoasa si rece, in plus are un fizic si o figura cel putin derutanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si are 2 camasi pe care le poarta cate o saptamana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (Sunt rea, stiu, dar asta e adevarul).
Dar nah...ca barbati au si avantajul ca uite, poa sa aiba gagici si la 60 de ani, femei in situatia asta eu chiar nu cunosc niciuna, desi sunt sigura ca or exista si exceptii din astea.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Aug 16 2008, 05:02 PM
Post #21932

Musafir

Gagici, am aterizat pe pamant romanesc azi dupa-amiaza. Nu stiu cum sunteti voi, dar mie dupa o saptamana mi se face dor de tara, casa si oamenii la care tin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
A fost f misto cam totul. La plecare am avut o peripetie cu intoarcere a avionului, dupa vreo 20 de min de zbor, din cauza unei defectiuni...ceea ce a dus la o decalare cam cu 3 ore a programului, dar asta e...cand circuli cu Blue Airul. Mi-a placut c-au fost totusi grijulii, au oferit apa si sendvis si si-au cerut scuze. Azi am zburat bine la intoarcere.
Eu sunt bine, la fel si asta micu' din burtica. Turcii au mancare buna, conditii ok de cazare si plaja mi-a placut. N-am intrat in apa decat cu picioarele, am stat numai la umbra (asa mi-a recomandat medicul meu ginecolog, care-i cam dispe), dar m-am simtit bine. Am fost o tura si la Pamukkale si-ntr-un 'boat trip'. Cand am timp sa fac un jurnal cu poze si le pun la topicul potrivit.
Imi fuse dor de voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si trebuie sa ma pun la punct cu noutatile de pe aici.

+Quote Post
Cleo
post Aug 16 2008, 05:23 PM
Post #21933

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bine ai revenit Roxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 16 2008, 06:16 PM
Post #21934

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Rooxi, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Angel, ai uitat de Israela?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe la 40 de ani incepe sa se manifeste criza varstei a doua?

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2008, 06:18 PM
Post #21935

Musafir

Am dovedit sa merg dupa vopsea. Si-am mai luat niste organza portocalie si potpourri in forme simpatice, portocalii si rosu inchis. Poate facem vreun obiect artistic din ele. (IMG:style_emoticons/default/artist.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Aug 16 2008, 07:31 PM
Post #21936

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Rox, bine-ai venit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2008, 07:40 PM
Post #21937

Musafir

Ce chestie, ce soarta! O tipa, fosta MIss World, deci frumoasa, desteapta pe deasupra, fericita, tot ce vrei, maritata foarte bine, cariera in televizune, carti scrise (a terminat Filozofie si Istoria Artei). I-a murit fiica la 34 de ani (asta s-a intamplat acum 7 ani), de atunci nu s-a mai pus pe picioare. Sufera de o disfunctie psihoreactiva si practic nu mai poate vorbi (din cauza socului cu moartea fiicei). Saptamana asta i-a murit si sotul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Aici cu fiica ei, cu putin inaintea de moartea celei din urma
(IMG:http://www.stern.de/_content/72/32/72323/pueppchen1_240.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2008, 07:45 PM
Post #21938

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pfui.... Saraca de ea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Lexie
post Aug 16 2008, 07:57 PM
Post #21939

Musafir

Ce nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E cu adevarat trista situatia...

Eu ma simt mult mai bine azi, am discutat tot ce a fost de discutat cu baietul meu si mi-am cerut scuze pentru ce a fost ieri, chiar n-am fost in apele mele si m-am luat de cine nu trebuia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) We are fine now (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu se mai termina o data cu caldurile astea?

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 16 2008, 09:52 PM
Post #21940

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Roxanica bine ai revenit din concediu.
Ma tulesc si eu imediat la culcare iar am bagat viteza in treburi dupa amiaza si seara si mi-e cam somn.
Si eu vrea mai racoare, cine stie cand poate in septembrie, poate mai da si-o ploaie sa se mai racoreasca.

This post has been edited by Master of Norules: Aug 16 2008, 09:57 PM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2192 2193 2194 2195 2196 > » 
Closed TopicStart new topic
8 User(s) are reading this topic (8 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:27 PM