![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa dau din casa, de la varuit. Mr. kalua, imbracat intr-un overall de zugrav
(IMG:http://www.joachim-weber-huv.de/Produkte/Bekleidung/3512.jpg) se apuca de facut treaba si dupa nici 5 minute vine la mine, se uita adanc in ochii mei si-mi sopteste: "CSI Feldkirchen" (asta din urma fiind satul in care locuim). Azi mosmonea ceva pe-acolo, eu aveam treaba cu geamurile, amandoi fiind in camera cu pricina. Si el imi zice sa vin, unde sunt. Eu ii zic ca-s acolo, pe pozitie, trebuie numai sa ma strige si am aparut langa el. El isi face mainile palnie la gura si incepe sa strige (tare si asta intr-o incapere fara mobila) "Karinaaaa". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am zis. Ma scarpin acum daca sa-mi fac o cafea sau un ceai negru cu lapte. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uhaaa... la Cluj a inceput sa ploua. Si ii racorica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (desi in cursul zilei cred ca a fost cel mai cald de pana acum vara asta)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imi place de voi ! dixit! nu c-ar fi asta vreo noutate (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)
asa-i sint destui care la 40 de ani trec printr-o perioada ... ciudata insa n-as generaliza. Sotul meu ma amuza si-acum cu felul in care se uita la mine cand crede ca nu-l vad (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si sint sigura ca la el varsta de 40 (bate la usa) o sa treca fara anumulii kari voi sariti din CSI costumes direct in valize si avion. Oare unde faceti escala? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Hello! Rox, ma bucur ca ti-a priit concediul! Bine ai revenit acasa! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am un tren in cap.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce tacute sunt fetele azi. Eu m-am suit pe baricada. Azi e zi de munci. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu am o migrena de toata frumusetea. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu cred ca o am din cauza faptului ca nu reusesc sa ma odij=hnesc ca lumea de vineri incoace.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Neata, Kari!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata, Di!
La noi e soare, dar racoare. Miroase a toamna! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nici nu stiu pe ce sa pun mana pe-aici, in balamucul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:20 AM |
|