IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2194 2195 2196 2197 2198 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Aug 17 2008, 11:21 AM
Post #21951

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sincer, si la mine e cam la aiurea (ma refer la "pe ce sa pun ina prima data")...
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Aug 17 2008, 11:33 AM
Post #21952

Musafir

buna fetele
pe mine de diminata m a trezit telef si parca m a lovit bolovanul asa bine dormeam, visam ca eram la un curs la scoala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu care am gatat cu scolile demult

ieri am fost la tara si am vazut ca deja frunzele nucilor se usuca , asta inseamna ca e gata vara ( de mica urmaream chestia asta si ma intristam pt ca stiam ca trebuia sa vin la scoala) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

welcome roxana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce frumos ca totul a decurs ok ma refer in special ca esti graviduta , sper sa am si eu curaj sa mi mut my ass la drum cand o sa fiu gravida

scorpirescu am ras si m am si mirat in acelas la ce ai scris tu acolo, parinti cateodata ne pot scoate din minti, eu i am zis la mama o data ca prin faptul ca imi vrea binele fara sa vrea mai mult rau face (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
daca va zic ca bunica mea are 80 si tata 60 si si acuma il cearta si ii zice "da tu sti sa faci asta ?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) parinti nu se schimba niciodata nici la 100 de ani

kalua si eu am portocaliu in camera e asa linistitoare culoarea , eu sunt curioasa cum iasa cu tot cu aranjamente daca vrei sa ne arati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
cleo ce frumos va intelegeti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cred ca e psihologic dar eu cand aud de pers care nu se inteleg sincer ma deprima ca ma gandesc daca si eu peste cativa ani patesc la fel

am vb destul ma duc sa pap ceva (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Aug 17 2008, 12:01 PM
Post #21953

Musafir

Ziua buna gagici! Vad ca v-a fost dor de mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Ieri am stat sa recuperez ce s-a scris pe la bar, ca doar nu era sa pierd vreo barfa, nu?
Am multe de spus si sper sa nu scap pe nimeni: Happycat, felicitari! Fuse greu examenul? Lexie, ma bucur ca s-au calmat apele. Kalua, imi place asa tare de voi ca v-ati apucat sa zugraviti si ca sa nu mai spun ca portocaliul si verdele sunt culorile mele preferate in ceea ce priveste zugraveala. Nu-ti face griji cu mancarea din Hawai, ca sigur te vei descurca.
Di, imi pare tare rau ca nu te simti chiar f bine. Probabil nu te odihnesti bine de la caldura.
Poke, ce bine c-a fost misto la mare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Astept detalii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , stii tu unde.
Teo, vacanta placuta cu sau fara soacra.
Scorpi, m-ai distrat la culme. Intr-adevar unii oameni sunt f creduli, dar lasand aceste aspecte la o parte, sa stii ca-n Ro au existat si exista parinti care au anumite puteri. Asta cu deschisul cartii mi se pare o prostie si cred ca-i pacat. Pana sa ma marit si eu si mamai-mea dadea acatiste etc pe la biserica, ca tot asa, credeau ca vai am nu stiu ce farmece. Zic ca atunci cand e sa apara EL, nu ti-l mai ia nimeni si nu trebuie neaparat sa va luati cu acte.
Cleo, Fanny, MoN, Chinte, Lost, Szi, Kary, Albi, Rozy, Nimphe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu mai stiu cine zicea pe aici, dar si eu visez la ziua cand ne vom intalni toate Eladys.
Plec la masa la mami acum si apoi incerc sa ma adun ca maine am serviciu.
Sweet, felicitari pentru noul job.
Mai fetelor, tot dau edit la mesaj ca tot mai uit ca pe cineva.....suntem multe nu gluma (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
angeldust
post Aug 17 2008, 12:12 PM
Post #21954

Musafir

Neata zanelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu mi-am facut o ciorba cu ce am mai gasit prin frigider si spre surprinderea mea a iesit mega buna! Si cand te gandesti ca nici morcovi nu am avut, pot spune ca sunt un geniu intr-ale bucatariei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am o gastrita de toata frumusetea asa ca am lasat-o moale de tot cu fumatu si ma chinui sa mai manc si eu cate o ciorba odata la cateva zile.

In alta ordine de idei, legat de musafirii nepoftiti ai lui Maat, cred ca o sa am si eu parte de unii azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Din aia din categoria ghosts from the past de la care nu poti sa te eschivezi chiar daca numai gandul iti provoaca o criza de ulcer.

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2008, 12:23 PM
Post #21955

Musafir

Bine ca zici de gatit! Ca trebuie sa pun niste carne la marinat pentru deseara.

+Quote Post
Diana.
post Aug 17 2008, 12:26 PM
Post #21956

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu gatesc Sint in greva generala...

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2008, 01:52 PM
Post #21957

Musafir

Ce m-as baga si eu la greva...Dar la mine nu-i loc de asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Aug 17 2008, 02:08 PM
Post #21958

Musafir

Ziua buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Eu am revenit de la Milano si am o stare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu-mi lipseste orasul dar mi-e dor deja de (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Bine spunea Preda: '' Daca dragoste nu e, nimic nu e! ''

Aici este un timp de-ti vine sa te impusti, cum spunea Kalua, miroase deja a toamna si mie nu-mi place. Am nevoie de o vara lunga lunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2008, 02:10 PM
Post #21959

Musafir

kary, el e la Milano? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Aug 17 2008, 02:25 PM
Post #21960

Musafir

Da Kalua, dar nu este foarte departe pentru ca sunt doar 2 ore cu trenul/masina. Oricum daca va merge incontinuare bine ma voi muta la Milano. Imi va fi mai bine din multe puncte de vedere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu nu sunt de acord cu relatiile la distanta, prefer sa gasesc o solutie pentru a fi aproape (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2194 2195 2196 2197 2198 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:31 AM