![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, eu stiu ca in Plaza este un astfel de "stand" cu mancare (avand in vedere ca acolo toate sunt standuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), se numeste Fresh Food, parca, nu's deloc convinsa si au salate, cartofi fierti, minunatii din astea. Sincer, nu prea m-am apropiat de ei pentru ca nu ma tenteaza in general "fast food-urile" de orice fel.
Poate stiu fetele si alte locuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu nu stiu sincer, dar chiar ma gandeam de ceva timp, ca atunci cand oi avea eu multi bani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o sa deschid astfel de restaurante (sau un restaurant mai mare cu mai multe sectoare) pe profiluri: vegetarian, pentru anumite diete concrete, pentru anumite afectiuni (diabet etc.). Totul individualizat. Si mai am cateva planuri pt restaurantul asta, dar nu vi le spun sa nu imi furati ideile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si mai aveam in plan un fel de camin particular si mai fancy pt studenti, dat fiind criza actuala : cu un program bine structurat de plati, astfel incat sa fie totusi accesibil. Dar accesibil nu cred ca o imi fie vreodata mie ever! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ar mai avea el cateva detalii diferentiatoare, care i-ar garanta unicitatea si succesul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum doar astept sa imi vina banii sau finantatorii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Felicitari, Happycat! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Si eu am mancat paste, si imi propusesem totusi sa imi schimb regimul alimentar....De-abia astept sa fac restaurantul ala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Moaa, am niste draci!! Cred ca mi s-a bulit monitorul, ca blincane ca un neon defect. Si dupa un sfert de ora, blincane asa de tare, incat e ecranul aproape negru. Dupa ce il sting si ii dau drumul mai tarziu, o ia de la capat, dar numai un sfert de ora ma lasa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tocmai am vazut curcubeul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Fetelor tot am vrut sa va intreb, in Bucuresti exista vreun restaurant care sa serveasca exclusiv mancare pt vegetarieni? Sau raw-food? In State stiu ca astea sunt acum pe val : vegan, raw, organic. Eram curioasa in ce masura a ajuns trendul asta pe la noi, ca in Timisoara nu am vazut nici un semn, in afara de o firma sau doua de catering care au in fiecare zi si un fel de mancare pt vegetarieni care de obicei e o mare porcarie. Angel, in Timisoara mai e un magazin cu produse organice. Este chiar vizavi de parcul botanic. Au si cosmetice, dar fata si baiatul de acolo sunt cam picati din luna...nu prea au habar de ce vand acolo. I-am intrebat cate ceva si erau pierduti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, cel mai probabil s-au stricat neoanele (nu sunt chiar neoane, dar sunt un fel de) de la monitor, daca este vorba de LCD. Daca e in garantie, mergi de urgenta cu el la cei de la care l-ai cumparat. Daca e vorba de un CRT, s-a stricat sursa. In ambele cazuri cred ca se poate repara problema, insa nu am idee cat costa si daca nu cumva merita sa-ti cumperi unul nou (repet, daca nu e in garantie).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata !!!
Sunt matinala azi, da` degeaba.. ca pana la 2, nu am ce face...ufff...io ma bag la o briosa, poftiti si voi: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) yummy (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/berry-muffins-cl-389802-l.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am sculat cu noaptea in cap, habar n-am de ce.
Neataaaa! Io dau un mic dejun dulce cu ceai (IMG:http://www.welt.de/multimedia/archive/00291/fruehstueck_adlon_D_291843g.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata si de la mine!
Azi cica va fi mai racoare un pic (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata.
Mai lucrez azi si maine si voi fi in concediu pana la 1 septembrie. O saptamana usoara si racoroasa !!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:10 AM |
|