![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am dormit foarte putin asta noapte, incerc sa trag acum pe dreapta si sa nu mai dorm la noapte, ci abia iar maine, ziua. Poate reusesc sa n-am probleme cu jet lag-ul, de obicei sunt rezistenta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand pleci Kalua, ca am uitat?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Coacaze rosii sunt alea. Si pentru mine alea = bunica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (acolo le spunea paltinele, astea fiind coacazele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : (IMG:http://www.ernaehrung-ulm.de/images/dreamstime_stachelbeeren.jpg) astea-s agrise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu mi-am plantat o tufa in curte cu gandul ca-s coacaze rosii sa fac peltea si cand colo (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) roscove n-am mancat niciodata |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Hahahaha:D.
Buuun, deci pana acum le spune coacaze,agrise, rozinchine si paltinele. *soundtrack de thriller* Cine va dezlega misterul Fructelor cu probleme de Identitate? *Hitchcock music* Iar de roscove sunt sigura ca scrie la romancierii moldoveni ca le fura copii din pomi ...o fi vreun soi de roscov salbatic,aclimatizat, probabil. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bobitele rosii din poza lui Fanny sint cocaze (am mancat si mai ales cules cu galetile in copilarie...exista si-o varianta neagra din care iese un vin bun)
agrisele astea verzi sint acre acre si n-au nici un gust demn de retinut. noi in ardeal acream ciorbele cu ele |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Hey,ladies!
Si eu stiu ca se numesc agrise. Coacazele sunt negre sau rosii. Nori grei pe la munte ...Si mi-e atat de sooooomn.... As vrea sa lenevesc undeva pe o insula .... (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama Kalua, mai ai putin si pleci. N-o sa ai probleme cu jet lagul acum, ci la intoarcere. Concediu placut, o sa-mi fie dor de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Szi, ce mai citesti? Sunt la serviciu, dar a fost o zi mai lejera, din cauza ca inca sunt cu mintea-n vacanta. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmmm....agrise (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce ma indopam de de-astea cand eram mica, mie imi placeau cand erau coapte ca erau asa fresh. Dar ai dreptate, buna le folosea cateodata la acrit ciorba.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Asa e Vanillina, la Brasov numai de leneveala iti poate arde acum. Desi la cum ploua azi noapte eram sigura ca ies cu yahtul pe Republicii:D.
|
|
|
bulina |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru jet lag exista un amestec homeopat care se cheama..."No Jet Lag" duh!
E un amestec de 5 remedii daca mai tin minte bine. E bun de avut in poseta just in case!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru somn urias cu pleoape de plumb, stiti vreun leac?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de dormit iese din discutie ca nu ma pot ascunde sub birou.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:32 PM |
|