![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur pentru tine Bulino, daca n-ar fi asa departe, as veni si eu la voi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Mor de foame si mi-am bagat dintii intr-un covrig gasit pe aici pe aproape de biroul meu. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu acuma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca e departe si de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ia sa ma duc sa imi iau ceva de mancare. Vezi poate mai gasesti si tu ceva pe langa covrigul ala, huh? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Deci v-a placut invitatia mea in bucatariile zanelor nostre, hmm? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
In Bucuresti bate vanticel de ploaie. As dansa ca paparuda numai sa cada picureii mai repede. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu ma plictisesc de mor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) as face ceva si totusi nu am chef de nimic. Aici e boare (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, pai nu vrei sa ne asociem?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In timp ce ma gandeam eu cum sa decorez casa, taica-miu a trecut la fapte concrete. Mi-a luat o cabina de dus rotunda cu hidromasaj (cum e asta?) si i s-a parut ca arata foarte misto si se armoniza si cu o chiuveta, WC, gresia, faianta si le-a luat pe toate, super entuziasmat de ele. Stoop!! Au pus stapanire pe intimitatile mele. Si apoi cica laasa ca alegi tu restul. Ahh si a vazut si maica`ta bla bla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Au noroc ca m-am angajat de curand aici si nu pot sa plec asa, pur si simplu, ca nu isi mai faceau ei de cap cu locsorul meu de nebunii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Philia, cheama-ti baiatul to entertain you! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
haha Roxana! Sa stii ca io chiar asa am facut, m-am infiintat in bucataria lui Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) M-am trezit bine de tot de-acuma , pentru ca m-a cotropit foamea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) acum am si martori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) baiul e ca bulinei nu-i plac dulciurile (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) va dati voi seama?? adica eu pe cine sa-mi exersez talentele cofetaresti?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar la mancaruri ne potrivim grozav si-o includ si pe bulina la fan club "Vanata" |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
haidi mai ca-mi plac, numa sa nu fie prea dulci si sa fie cat mai mici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
si-asa mananc mult daca as mai pofti si la dulciuri ar fi dezastru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet pune picioru in prag!! Serios! Ca asa au ajuns si ai mei sa imi mobileze tot apartamentul cum le place lor nu cum mi-as fi dorit eu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Zi-le ca le multumesti frumos pt tot ce fac pt tine,ca apreciezi, dar daca tot dau bani pe ele macar sa fie ceva cu care esti si tu de acord, ca sa nu fii nevoita apoi sa le schimbi peste cativa ani cand o sa ai tu bani.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo si bulina, facem un trio mortale? Cleo gateste, bulina mananca mancarurile si eu dulciurile (alea fara fructe). (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
M-au atacat tantarii! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
AHA! si eu cu ce m-aleg din toata "afacerea" asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cu gloria of course! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:56 AM |
|