IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2204 2205 2206 2207 >  
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Aug 19 2008, 02:04 PM
Post #22051

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kary orice e de vanzare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar stai linistita ca eu cand m-apuc nu stiu sa fac cu masura

cred ca e firesc sa intrebe si de bebe insa eu una nu-mi amintesc sa fiu intrebata mai mult de bebelus decat de mine. Asa ma cocolosea toata lumea ca uneori imi venea sa strig la ei "sint OOOOKAAAY, lasa-ti-ma sa respir" (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Aug 19 2008, 02:12 PM
Post #22052

Musafir

Kary, in primul trimestru am fost o perioada cam ca o leguma, asa ca lumea ma intreaba acum daca mi-am revenit. Ma cam deranjeaza si pe mine cand anumite persoane, care nu se sinchiseau inainte prea mult de persoana mea, imi acorda mai multa atentie din cauza ca-s insarcinata (dar sunt asa putine la numar persoanele alea, ca nu-i bai).
Nu stiu daca ma credeti, dar de cand ma simt bine, mi se intampla sa si uit ca-s insarcinata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Altheea
post Aug 19 2008, 02:21 PM
Post #22053

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Ti-am zis ca asa o sa se intample in trimestrul 2, Roxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si mie mi se intampla sa ma uit la burta sa vad daca mai este acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu-ti face griji, in trim 3 o sa simti din plin ca esti insarcinata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe mine nu intrebarile ma sacaie pe cat ma enerveaza parerile! Si sfaturile pretioase legate de tot felul de superstitii aberante! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
bulina
post Aug 19 2008, 02:21 PM
Post #22054

Musafir

Hola bonitas!

Mai cafeleste cineva?
Kary, pai stiu si eu ce sa-ti zic uite-te la poze cel mai simplu (Poti sa-mi scoti si limba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
Cleo si cu mine de fapt si de drept acilea ne-am intalnit prima si-ntaia oara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Restul e history, vorba englezului!

+Quote Post
kary_pink
post Aug 19 2008, 02:34 PM
Post #22055

Musafir

Nu stiu cine cafeleste la ora asta dar daca vrea cineva sa bea un Mojito (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) :

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/mojito-cocktail.jpg)

Bulina, daca te-a deranjat curiozitatea mea imi cer scuze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 19 2008, 02:38 PM
Post #22056

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu vreau sa beau o tona ! M-a sunat azi un client de douazexci de ori!

Mai am putin si ma duc pe cimpii!

+Quote Post
bulina
post Aug 19 2008, 02:40 PM
Post #22057

Musafir

Kary, in nici un caz. Sezi bland!
Apai dac-o iau cu Mojito asa de dimineata ....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Aug 19 2008, 03:03 PM
Post #22058

Musafir

Of, n-am baut si eu in aceasta data macar o data Mojito. Am amice carora le place. De Mojito, are sorela o intamplare faina in Cuba cand a dat pe 4 Mojito o groaza de bani, fiind inselati de o localnica, dar ei sa fie sanatosi.

Althe, ma bucur c-ai aparut prin bar. Stiti ce burtica sexy are si ce bine-i vine si-n ansamblu. Nu vreau sa va zapacesc cu burticile, dar n-am rezistat sa nu spun chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Neata Bulino!

+Quote Post
LostWhispers
post Aug 19 2008, 03:03 PM
Post #22059

Musafir

Sa va zic ceva: azi m am simtit asa complexata ca s alba ca mai ca mi venea sa zbor sa ajung cat mai repede acasa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

pe mine m ar enerva daca as fi gravida sa aud povesti de la femei ce au nascut cu intentia voita sau nu sa ma sperie( si cu detalii de filme horror) nu dau ex ca tin la gravidutele de pe forum, eu am zis ca oricum cat pot as sta inchisa in casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar cu plimbarile as rezolva ca am stepper glumesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

as bea si eu o racoricioasa (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 19 2008, 03:21 PM
Post #22060

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pohtesc la o cacao cu lapte. Este pe stoc?

Cred ca discutiile in public despre burtici + sfaturile de la cvasi-necunoscuti pentru gravide e un preambul la ce urmeaza. Vad o gramada de femei cu copii pe strada sau in mijloace de transport oprite de cate unii/unele pentru palavrageli de 2 bani: cand i-au dat dintisorii, doarme noaptea, de ce nu sta potolit s.a. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Azi am auzit un mos sugerandu-i unei bunici sa-si tina nepotelul in lesa. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2204 2205 2206 2207 >
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:38 AM