![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
va era dor de noi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) la noi in casa e santier,asa ca nu am putut intra. aaa,si am fost si vreo 3 zile la mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiss!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Welcome back! sa puneti poze sa va vedem bronzul.
Cum e sa ai casa plina si familia reunita? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eh,e bine.inca nu a sarit tandara nimanui pana acum. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) trece timpul asa repede (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revenit Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vreau si eu casa plina si familia reunita (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
referitor la solidaritatea asta a mamelor d eprin parcuri si alte locuri publice, chiar si cu sila
am nascut la Buzau si am mai locuit aproape 2 ani acolo. Buzaul are un crang mare si foarte placut pt plimbari de altfel. Plecam s-o plimb pe fii-mea in carut si cum m-asezam pe-o banca sa fac pauza de unde de neunde apareau niste mamici gata sa 'm-adopte' Ma ridicam delicat de pe banca si (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) una salbatica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
eLady`s Hot Bar & Lounge XX, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Continuam acolo. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:11 PM |
|