![]() ![]() |
May 10 2007, 08:03 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
May 10 2007, 08:24 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
Neatza fetelor !
mai e un pic si vine uichenduuuu (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
|
May 10 2007, 09:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Un pic mai mult (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
May 10 2007, 10:17 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
eu mi-am luat liber de maine (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Nu aruncati cu pietre!!!!
|
|
|
|
| fortelady |
May 10 2007, 10:25 AM
|
|
Musafir |
bre lady bug, na io dau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sac ca tu nu ajungi pana la mine ca sa dai.
las ca ma duc si eu in weekend la constanta sac sac! |
|
|
|
May 10 2007, 10:30 AM
|
|
|
pai ia sa vii ! ca in sfarsit s-a incalzit (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 10 2007, 11:11 AM
|
|
Musafir |
forte, ce misto!
Dar si domnia mea pleaca in excursie cu fetele! Sac! Si-o sa bag de-a tort din ala cu miere in miere de sa-mi fac plinul pe-un an. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Azi e semifinala Eurovision, voi avea program de uitat la teveu diseara. |
|
|
|
| fortelady |
May 10 2007, 11:18 AM
|
|
Musafir |
eu am program de bericeala diseara.
|
|
|
|
May 10 2007, 01:15 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 |
dragele mele,bine v-am regasit!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
imi pare rau ca am lipsit atat de mult timp,dar ne-am schimbat compania de internet si nu am avut internet...am intrat acum cateva zile,dar n-am reusit sa va scriu,nu stiu ce problema aveam pe aici cu reteaua... mai intai vreau sa va va multumesc din tot sufletul pentru urarile voastre cu ocazia zilei mele de nastere si vreau sa urez tuturor tauroaicelor si "taurilor"tot binele din lume,multa,multa sanatate si visele sa li se indeplineasca!!!! in ultimul timp alerg dupa acte ca o apucata,pentru ca aici legea in ce priveste noi comunitari e destul de neclara,ma trimit de la un birou la altul...de la guvern la politie si asa mai departe ,iar fiecare imi spune ca trebuie"sa ma cert"cu ceilalti,pentru ca legea e de partea mea! sper sa se rezolve repede lucrurile si sa incep imediat munca ,pe 25-26 mai ,asa cum incep toti rezidentii de anul meu...si sa nu fie nevoie sa vin in Romania pentru cine stie ce minune de acte,gen viza de lucru...pentru ca nu am nici chef sa vin doar pentru cateva zile si nici banii necesari nu ii am...in fine ,de o forma sau alta trebuie sa se rezolve... in rest,toate bune si frumoase... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 10 2007, 04:10 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) inca o data (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 09:06 AM |
|
|