![]() ![]() |
May 11 2007, 07:41 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata fetele!
eu m am trezit cu o durere de gat de nu pot nici sa respir (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( incerc sa ma tratez...off...cum oi reusi eu sa ma imbolnavesc tocmai cand e cald afara? |
|
|
|
May 11 2007, 08:08 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
ia si tu niste tantum verde, strepsils, sau vit C cu propolis, sau daca e mai grav vezi ca exista un spray cu antibiotic local... nu mai stiu cum ii zice (arata ca ala pentru astm) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ai grija si trateaza repede, ca si vara se pot face amigdalite!
|
|
|
|
May 11 2007, 08:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
multumesc kitten
terc la farmacie cand plec |
|
|
|
May 11 2007, 08:15 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Neata!
Tocmai am vazut o poza cu puitutul lui Dobby si mi s-a facut tare dor de el! Nu-mi dati si mie o tarie? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
May 11 2007, 08:26 AM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 |
buna dimineata,fetele!
ia ceva de gat,pokemon...si mie mi se intampla in fiecare an sa fac amigdalita atunci cand se incalzeste...iar imediat fac un guturai din ala...cu nas si oki care curg intr-una..se zice ca numai oamenii destepti racesc vara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) divi,sa se faca bine pasarelul! acum vreo saptamana am vazut o faz<a tare de tot aici...multi oameni au colivii cu pasarele in casa si vara le scot pe balcon,chiar ies cu ele la soare in parc...cum insa in ultimii ani s-au inmultit papagalii salbatici,primaria a prasit soimi prin parcuri,pentru a mai omora din ei...zilele trecute eram in casa si aud tipete de femeie.tipete de pasari,cateaua mea a sarit la fereastra,mai sa sara pe geam...cand ma uit...un soim din asta...pandise coliviile unei vecine...si prin colivie...se repezise la una din pasarele,o prinsese de o aripa si incerca sa o traga afara printre gratii...biata vecina ,cu o matura incerca sa-l izgoneasca...pana la urma a reusit...s-a dus pradatorul...insa bietul pasarel a murit...ca-i smulsese aripioara...vecina-mea saraca era jelita toata...nici nu ii venea sa creada... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
May 11 2007, 08:36 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
zibba, e foarte trist.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
May 11 2007, 08:59 AM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 |
mai bine asa decat in ghearele pasarii de prada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 11 2007, 09:01 AM
|
|
Musafir |
pokemon nu ai cumva vreo alergie? Ca eu de vreo saptamana sunt tot cu nasul infundat si ochii cat cepele. Dar la mine stiu ca e alergie, mereu patesc asa primavara, mai ales cand incepe sa zboare puf din ala de papadie prin oras , gata ii pita mea.
Dar stai ca nu citisem bine...ai zis durere de gat deci nu e asta. Ai baut tu ceva rece sau ai mancat inghetata zilele astea recunoaste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
May 11 2007, 09:50 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai fetelor ati auzit ce calduri se preconizeaza? Cred ca o sa mergem prin oras cu ventilator la palarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 11 2007, 09:53 AM
|
|
Musafir |
salutare!
eu deja sunt venita in rochita cu bretele... |
|
|