IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 230 231 232 233 234 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
katy87
post May 15 2007, 01:58 PM
Post #2311

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

buna!ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post May 15 2007, 02:18 PM
Post #2312

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Uite, pe aici, asteptand sa se termine programul. Tu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post May 15 2007, 07:16 PM
Post #2313

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

seara buna! ;-*
liber in sfarsit...azi a fost o zi sfasietaoare :-l
si caldura asta ma omaoara:D slabesc numai cand ma gandesc ca e cald si nu pot manca...parca am mai citit asta undeva...dar mare dreptate in cuvintele astea
ma dau la mancaruri sanatoase de acum!

+Quote Post
katy87
post May 15 2007, 07:46 PM
Post #2314

Incurabil

eu am stat un pic pe net si dupa aceia am fost plecata sa mai fac cateva sondaje(cu asta ma ocup in timpul liber) si acum am revenit.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 15 2007, 09:33 PM
Post #2315

Musafir

Ruleta ruseasca!

Fetelor ce parere aveti despre asta? E for real sau nu?

Cica tipul este un psiholog de exceptie si un maestru NLP. Desi trick-ul mi se pare logic.... il sugestioneaza practic sa aleaga numarul 1 repetand "Choose ONE...bullet" "Choose ONE number NOW" "Are you thinkin of ONE now?" si apoi cand il pune sa numere de la 1 la 6 ii spune "NU incerca sa imi dai indicii ce numar ai ales" pe principiul ca daca ii spui cuiva sa nu se gandeasca la o maimuta beata exact la aia se va gandi si se vede clar cand tipul numara ca spune "ONE" mai accentuat si face o pauza dupa......

DAR, totusi, se stie f bine ca nu toti oamenii sunt usor sugestionabili. Chiar e atat de nebun sa isi riste viata?

Completare: politia nu l-a lasat sa faca trick-ul asta cu gloante normale si a folosit gloante oarbe. Dar si gloantele oarbe trase de aproape si mai ales in dreptul capului sunt letale.

+Quote Post
fortelady
post May 15 2007, 10:18 PM
Post #2316

Musafir

aaa? ruleta ruseasca? ii aduc io voluntarii legati...
eu acum am aterizat pe aici, am avut o zi de s-o pomenesc si la nepoti - control la finante + meciuri cu 3 (trei) bossi de care depind ca de aer. inca sunt in viata, dracu mai stie cum am reusit. zici ca dupa asta, daca repet "eu NU sunt o planta de ghiveci" am sanse sa ma bag singura intre cactusii lu sora-mea? supertare, am plecat sa ma plantez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 15 2007, 10:35 PM
Post #2317

Musafir

relax darling (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Nici eu nu am avut o zi prea buna, dar dupa faza de denial, criza de isterie and so am intrat in faza de "to hell with it all" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post May 15 2007, 10:46 PM
Post #2318

Musafir

anjel, cu o mana dadeam dosare la control cu ailalta tineam telefonu' sa explic nush ce chestii.... teoretic inca mai am de munca si la ora asta, practic o sa incerc sa mananc ceva si dupa aia ma culc ca sunt pe drum de la 8 jumate de azi dimineata. am ajuns la zece jumate acasa, seara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nu imi e foame deloc da tre sa mananc ca nici aseara nu am mancat, azi m-am vazut cu maica-mea si m-a obligat ea sa mananc nitel ca daca era dupa mine nici macar ce mi-a bagat ea pe gat nu mancam

+Quote Post
kalua
post May 15 2007, 11:23 PM
Post #2319

Musafir

Una inainte de culcare pentru fete, ca meritati! Cine vrea poate s-o considere hrana lichida. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
(IMG:http://www.region-muenchen.de/news/1178747180masskrug.jpg)

Saptamana mea e destul de kul: ieri liber, azi a fost o zi incarcata dar le-am rezolvat pe toate sistematic, maine seara umblu teleleu, joi e sarbatoare... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
katy87
post May 16 2007, 12:14 AM
Post #2320

Incurabil

mai e cineva treaz/a la ora asta?kalua dak beau halba ia de bere,ma gasiti in coma alcoolica in spital. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 230 231 232 233 234 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 01:53 AM