![]() ![]() |
| angeldust |
May 16 2007, 10:02 PM
|
|
Musafir |
Diana iar??? Sau tot aia de atunci nu ti-ai amintit-o nici acum? Ia da mie datele contului ca ti-l sparg eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu as fi la prima abatere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar spre deosebire de alte cazuri tie o sa ti-l dau si inapoi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
May 16 2007, 10:17 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Fix aia e : "Care e numele animalului tau?"
Problema e ca parca ( nu sint sigura!) am pus numele de alint, care sint multeeeee... da, forte, sint uituca.. Anjelule, nu mi-am amintit-o de atunci,... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
May 16 2007, 10:42 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Fix aia e : "Care e numele animalului tau?" Problema e ca parca ( nu sint sigura!) am pus numele de alint, care sint multeeeee... da, forte, sint uituca.. Anjelule, nu mi-am amintit-o de atunci,... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) misto cu intrebarile astea ajutatoare....mai tare te baga in ceata!!!! Anjel, daca te face sa te simti mai bine, si eu sunt tot in varful plopului cu licenta....ma pregatesc sa-mi iau zborul!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 16 2007, 10:44 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Mai trec si io pe aici sa va salut dar numai pe la ore din astea.Rezist eroic pe front,sper sa treaca vara mai repede sa pot sa ma relaxez si eu.
Va pup si noapte buna! |
|
|
|
May 16 2007, 10:48 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ai grija de tine fanta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 16 2007, 10:57 PM
|
|
Musafir |
Uf, eu va recomand sa va faceti un jurnal pe Elady in caz ca nu aveti deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu mi-am revarsat naduful acolo si acum ma simt foarte bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E un soi de terapie si asta cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
May 16 2007, 11:09 PM
|
|
|
|
|
|
|
May 16 2007, 11:36 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
noapte buna!!!! la mine gata sau impartit pijamalele,imi iau revansa altadata.offfffff si maine la 7:30 trebuie sa prezint un afurisit de referat,si nu ar fii nik rau in asta daca nu as fii avut un afurisit de profesor,la orice greseala te face de kk.va tzooooc pe toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
May 16 2007, 11:41 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
bafta katy, si eu maine o trag de coada pe la scoala....daca uita afurisitul ala si de examenul de azi....imi bag picioarele!
din pacate eu mai am de facut o leaca de contabilitate nocturna....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
May 16 2007, 11:49 PM
|
|
|
eu am ajuns acasa de la biurau.Slava Domnului ca e vis-a-vis de casa; mai pun montgniacele de pe ziua de azi si ma car la nani; is frinta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 12:33 AM |
|
|