![]() ![]() |
May 17 2007, 08:14 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Si mie imi place ploaia de vara, dar sa fie scurta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
May 17 2007, 08:27 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Exact! Din aia de tine 30 min max si apoi rasare soarele si usuca tot si miroase frumos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
May 17 2007, 08:35 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
Da mai fetelor dar aici nu por spune ca am murit de cald...seara e chiar frig , cam 17 grade
|
|
|
|
May 17 2007, 08:53 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
friiiiiiiig???? 17 grade seara? suntem in mai totushi... sau poate noi "oamenii de la munte" apreciem altfel temperatura (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu la 17 grade nu pot sa dorm... ma zvarcolesc toata noaptea si ma trezesc leoarca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
dap... din pacate s-a cam oprit deja ploaia. eu ma gandeam ca va ploua toata ziua, nu de alta dar pe aici e o seceta ingrozitoare si eu vreau sa vad legume in piata... si fructe.....nu uscaturi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
May 17 2007, 09:05 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
Cum am mai zis-o de multe ori eu sunt foarte rea de frig. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) M-am simtit foarte bine week-end-ul trecut cand am plecat de la cineva din bucuresti la 8 seara si erau 28 de grade (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
May 17 2007, 09:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Da, si mie imi place de la 30 in sus.
|
|
|
|
May 17 2007, 09:31 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Lasa, ca o data cu inclazirea asta globala, nu o sa va mai placa 30. O sa ne dorim 20 de grade...
|
|
|
|
May 17 2007, 10:51 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
buna!ce faceti?eu am venit acum de la facultate si am intrat repede pe elady sa vad ce ati mai scris.(nici nu am mancat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) )
offf cum banuiam il legatura cu referatul m-a trimis la finante sa ii aduc de acolo rapoarte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((( si pana maine trebuie sa termin 4 referate,azi toti ne-au anuntat k nu au note la seminare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((.trebuie sa le fac si pe astea. si ma simt si ametita si am o stare super naspa,cred k e si din cauza k nu am mai mancat de ieri dimineata,dar nu mi-e foame (si eu vreau sa ma ingras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) va poooooop si o zii cat mai buna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
May 17 2007, 02:38 PM
|
|
Musafir |
O zi frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Vreau sa fie ca weekendul trecut!caldddddddd sa ma prajesc la soare... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 17 2007, 07:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
seara buna!
eu sunt nervoasa pe pastila de ORBIT!!! ma scoate din sarite fenomenul asta. azi am avut de cumparat niste maruntisuri si ghici ce? toate vanzatoarele,dar toate, mi au dat rest fie pastile de ORBIT,fie caramele si alta vroia sa imi dea chibrituri...dar am plecat din magazin ca sa nu ma cert cu ea! nu mai pot suporta...sa fiu oare nebuna? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 11:24 PM |
|
|