IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 236 237 238 239 240 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
mps
post May 17 2007, 07:47 PM
Post #2371

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

chiar asa! ce se intampla cu marunteii? si la noi e la fel, nu exista rest in banuti! In alta ordine de idei, buna seara! ce mai faceti?
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post May 17 2007, 07:51 PM
Post #2372

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

nu stiu...a nu se intelege ca sunt chiar atat de zgarcita,dar chiar ma seaca chestia asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
acum mi am pus in cap sa adun cateva gume,cateva caramele si eventul plasturi si alte lucruri pe care le primesc rest sa le pun pe tejghea si sa cer o paine! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

si...de unde ar vrea ele marunt cand noi primim rest numa asemenea lucruri?

+Quote Post
mps
post May 17 2007, 07:56 PM
Post #2373

Obsedat

corect!

+Quote Post
kary_pink
post May 17 2007, 08:23 PM
Post #2374

Musafir

Apropo de rest in gume,caramele si altele si de ce spui tu Poke...sotul unei verisoare enervat la culme de o vanzatoare de la paine ce mereu ii dadea in loc de rest bomboane cu calciu(de va mai amintiti voi bombonele acelea portocalii ce se gaseau acum cativa ani)s-a pus sa stranga bombonelele si dupa ce a adunat destule s-a dus la d'onsoara vanzatoare sa-i ceara paine...normca ca aia a ramas socata si a facut scandal...dar sotul verisoarei nu a plecat de acolo fara paine pe care a platit bombonelele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Pe mine nu ma supara foarte tare problema restului...cat nesimtirea vanzatoarelor care nici macar nu te intreaba de poate sa inlocuiasca banii cu guma,chibrite etc...

In alte tari ies dupa tine afara din magazin sa-ti inmaneze si ultimul banut...la noi in schimb (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
fortelady
post May 17 2007, 09:11 PM
Post #2375

Musafir

eh, la mine la colt (la magazinu' de la birou adica) e o conventie mutuala - azi n-am io sa le dau 1000 de lei si ele nu ma factureaza, maine nu au ele sa-mi dea si le las eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e drept ca fetele alea sunt taare socate de noi, ca venim la cele mai neasteptate ore sa cumparam una-alta

acum fug sa bucataresc o ciorba de legume si sa gradinaresc (daaaaa iar m-am scapat la flori )

+Quote Post
katy87
post May 17 2007, 10:07 PM
Post #2376

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

mie imi dau jeleuri............ si io nu ma supar,ca sunt inebunita dupa jeleuri:d

+Quote Post
mps
post May 17 2007, 10:07 PM
Post #2377

Obsedat

eu am primit ieri rest la paine un pachet de batiste de hartie- utile, totusi, nu m-am suparat!

+Quote Post
geoo
post May 17 2007, 10:15 PM
Post #2378

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

mai, strategia e urmatoarea: la cele lame orbit, pastile, bombonele, se pune adaos comercial de 50% asta inseamna ca 5000 de lei pe care trebuie sa-i dea rest, ii transforma in 2500, cat costa defapt o bomboana la angro!!!
E penibil dar din cauza asta fac ele asa, si credeti-ma in medie pe zi se fac cel putin 500.000 lei doar PROFIT!!! Eu una refuz, nu din cauza ca ma fraieresc cu 2500 lei ci principiul ma omoara!!!!!!!! Asa cum imi cer bani si pe sacosa!!
Cumpar juma'de magazin si se asteapta sa mi le bag in pantaloni!!!! Ce puiiiii meiiii nu-mi dai o sacosa maiou la 500 de lei?!?! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Hai ca m-am enervat !! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 17 2007, 11:53 PM
Post #2379

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am patit-o si eu. Ma duc la un magazin din apropiere, imbracata "de scandal". Nu paream o doamna in acceptiunea vinzatoarei, care nu ma cunostea, altfel nu incerca figura.
Ca rest imi paseaza un orbit, gata taiat, pregatit pentru "dat rest".
II spun ca mai vreau ceva, ea imi zice pretul, io ii dau banii plus diferenta in moneda forte :orbit.
Ea imi zice ca tre sa ii mai dau nu stiu ce marunt, io ii zic sa isi ia orbitu in loc de nu-stiu cite sute sau mii de lei .
A ramas siderata... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se asetepta sa ii dau bani mai mari ca sa mai imi bage o pastila de-aia pe git. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

... asta in conditiile in care eu nu iau restul de metal niciodata (decit daca ma scoate vinzatoarea din pepeni)...

+Quote Post
geoo
post May 18 2007, 12:02 AM
Post #2380

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Diana @ May 18 2007, 12:53 AM) *
Se asetepta sa ii dau bani mai mari ca sa mai imi bage o pastila de-aia pe git. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

culmea nesimtirii frate.......!!!!!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 236 237 238 239 240 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 10:29 PM