![]() ![]() |
May 18 2007, 12:07 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mai geo, nu stiu, la magazinele la care imi fac cumparaturile de obicei ma stiu si s-au obisnuit cu mine, stiu fetele ca le las intotdeauna maruntisul. Am patit si o alta faza misto:
io, imbracata "scandal total" (faceam curat si ma durea in paispe de infatisarea mea) dau o fuga la supermarket... cer o bucaa de pulpa de porc, aia o pune pe cintar, imi zice: 320 de mii", ii zic "ok" ; aia: "da` cosa mult". Io: si ce cucoana, nu am fata de om care poa sa dea trei sute pe o bucata de carne? nu va mai luati dupa cum sint imbracati oamenii, ca o sa aveti surprize: daca iau pupezele care va vin la fite in magazin s-ar putea sa nu aibe 2 lei in buzunar... Moaaaaaaaaama ce ma oftic cind daca esti imbracata obisnuit te iau de sus... |
|
|
|
May 18 2007, 12:26 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Once upon a time, a....long time ago, am avut si eu un magazin de tzoale, ca sa ma exprim asa...
Si, from time to time, trebuia s-o mai fac si pe vanzatoarea, nu numai pe manageritza...Si-mi iesea de minune, ma purtam frumos si cu omul good looking, adica cu tzoale misto pe el, si cu ala mai nevoiash lookin' , si nu va spun ca acum vreo 4 ani imi lasau "rest" si de cate 50.000 lei vechi cateodata, iar eu eram foarte incantata, foarte multumita de mine pe ziua aia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
May 18 2007, 12:39 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) diana.....eu explodam in momentul ala!!!!!! ia-s fi spus sa-mi mai puna 5 halci!!!! Cand ajungeam la bloc le dadeam la caine!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Am mai avut si eu momente cand ma uitam la nu'sh ce blugi la care cucoana se asigura ca stiu pretul "don'shoara is 3 milioane blugii aia"! La care raspund "eh, si cu ocazia asta m-ai invatat matale shi sa citesc... ca tot eram eu curioasa de ce ar putea sa scrie pe eticheta asta...!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) " curat murdar nenicule! Iar faza cu servetelele si orbitul o patesc MEREU, multumita fetzei mele de copchil la 15 ani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) oricum le tai macaroana!!! "Nu mamanc tanti guma, strica dintii....si bomboanele....iar servetelele....sunt alergica la ele.....numai daca le ating ma umflu ca un balon!" eh...si nu-i nevoie sa-mi mai dai restul....ia-ti lumanari de el!!!!!!!!!!! sylvia si eu stau la vanzare uneori, si sunt foarte draguta cu clientii, de multe ori ma trezesc ori cu ciocolatele, ori cu restul neluat de pe birou, dar NICIODATA nu ma fac ca uit nici macar de 500 de lei!!!! Plus, fiecare client (indiferent ca a cumparat o curea, fie ca a luat cea mai scumpa jacheta) primeste o sacosa! (nu punga maiou, ci sacosa in toata regula!!!) Se numeste customer service sa nu mai vorbim de banalul bun simt!!!! Oamenii apreciaza foarte mult un bun simt, si poti iesi muuuuult mai mult in castig daca respecti regulile astea, decat jecmaneala pe fata!!! Eu una, apreciez si recompensez un serviciu si niste maniere bune, si critic si nu incurajez DELOC nesimtirea!!!! |
|
|
|
May 18 2007, 12:41 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Bre, ma omoriti cu limbaju` asta de chat. Iar v-ati dat la mircuit?
Nu stiu, dar e o regula generala: daca te vad imbracat normal, fara brizbrizuri si telefoane de multe milioane, fara mofturi si fite care de cele mai multe ori nu au o baza reala, esti vai de steaua ta (parerea lor!) ... dar eu stiu cazuri de persoane care se imprumutau de 1 leu sa ia piine, ca erau muritori de foame, in schimb isi cumparau telefoane de sute de euroi pe credite, sa le moara dusmanii de ciuda... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mincati-as! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 18 2007, 12:44 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
sa le moara dusmanii de ciuda... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mincati-as! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apoi, cati baietasi nu au cele mai tari masini din oras.....si stau pe faleza cu curu'pe bancute, fata in fata cu masina!!!! Vezi tu frate....mi-am luat eu ditamai Hummer-ul da matale ai idee cat consuma?! Cine draq are bani de motorina cu galeata?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) "Las' ca's cool si daca stau sprijinit de el!" |
|
|
|
May 18 2007, 12:55 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
bre geoo, de curand i-am facut poze unei prietene la volanul unui jeep, tot pe faleza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ....vroia fata sa "pozeze" intr-un background bun, ce sa-i faci, oameni suntem , si ce nu facem pentru prieteni
|
|
|
|
May 18 2007, 12:56 AM
|
|
|
Daa... de c eoare or fi vrind oamenii sa para ceea ce nu sint? care o fi spilu`?
|
|
|
|
May 18 2007, 12:59 AM
|
|
|
Prinde bine la prosti, Di !
|
|
|
|
May 18 2007, 01:09 AM
|
|
|
Daa... de c eoare or fi vrind oamenii sa para ceea ce nu sint? care o fi spilu`? sa fie cool pe net.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) probabil....zic si eu, ca altceva nu-mi vine! sau o fi idealu'sa si-l puna in rama sa-si aduca aminte la ce aspira....mama masii, acuma'fiecare cu pasarica lui, e adevarat insa si ca unii au intregi stoluri! diana mama, da vad ca si tu pasare de noapte!!! Hai am zis ca o data, de doua ori....coincidenta....dar zilnic pana la 2 noaptea....ufffff |
|
|
|
May 18 2007, 06:58 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata!
vad ca am nascut o mare discutie aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma bucur sincer ca nu sunt singura nebuna care e deranjata de chestia asta! cat despre modul in acre esti imbracat si cum te trateaza vanzatoarele (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) am mers si eu la cel mai mare magazin din centru (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ca mai trebuiau adaugata cateva lucrusoare in sifonier. si veneam dupa un antrenament:prin urmare o pereche de pantaloni de trening,un tricou parul prins in coada si ruscac in spate. si ma uitam la o pereche de pantaloni iar don'soara vanzatoare imi zice:"nu puneti mana daca nu cumparati!" si am intrebat o frumos ce ar face daca ar veni badea vasile de la stana cu 30 ooo de euro in buzunar ca ar vrea o camasa...ce ar face? si a tacut (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 09:57 PM |
|
|