![]() ![]() |
| fortelady |
May 22 2007, 03:08 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) poze cu max... si cu bossu' ala misto a lu kalua
|
|
|
|
May 22 2007, 03:10 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
pai si ochiul meu nu vede ? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Kalua unde pot fi vizualizate specimenele ? |
|
|
|
| kalua |
May 22 2007, 06:14 PM
|
|
Musafir |
Max e brunet si cu pleata. Si-mbracat mai intotdeauna in negru.
Ala care arata a model e sefu meu, bre (si chiar mai ia si cate-un job de modelling din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Si-i destept foc si de gasca. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Pozele sunt pe grup. M-am mai linistit si eu acuma. Asa ca-mi pun palma undeva si-mping fuga acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine are fiica-mea teza la engleza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 22 2007, 06:18 PM
|
|
Musafir |
bafta la teza!
eu tocmai am aflat ca vizita clientilor a fost un succes mai mare decat am estimat si am sperat noi. Sunt super fericita si super mandra de oamenii mei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
May 22 2007, 06:54 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
ce poze ? care Max ? eu de ce nu stiu nimic ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) bubu... nici eu nu stiu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am niste zile naspa tare.offffffffff (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
May 22 2007, 08:24 PM
|
|
Musafir |
Ma bucur forte! Bafta picei tale Kalua. Asteapta si o colega nota la teza de la mate pentru fiica ei. Si asteptam si noi cu ea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) I-am povestit ce-a zis copilu' tau de nota si a zambit. Pe asta mica o asteapta zile negre, daca nu ia nota convenabila. Stiu ca i-am dat si eu maica-sii culegeri, ca sa faca cat mai multe exercitii.
Deci seful tau e complet...bine c-a fost Dumnezeu darnic cu el pe toate planurile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
|
| fortelady |
May 22 2007, 08:50 PM
|
|
Musafir |
eu il prefer pe max (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 22 2007, 09:10 PM
|
|
Musafir |
Forte, sampanie pentru tine ca meriti cu varf si indesat:
(IMG:http://blog.jusos-sachsen-anhalt.de/wp-content/uploads/2006/08/champus3.jpg) Sa fie! (apropo de teza de maine). Eee, noi nu ne stresam cu notele. Si ea, dupa cate v-am spus, nici atata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 22 2007, 10:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Bafta la teza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place de fetita ta, Kalua, are niste conceptii foarte sanatoase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
May 23 2007, 08:01 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
Neatza !
Sa aveti o zi frumoasa ! Aici a plouat, tunat si fulgerat toata noaptea, torential... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 03:59 PM |
|
|